Davor Matota
Odmor iz snova

Mirko Fodor uživa na Hvaru uz suprugu Vesnu: Bračni par blista u svojoj ljetnoj oazi

Kad je odmor u pitanju vjeran je godinama provjerenom ljetnom odredištu, a ondje je uvijek je dobrom društvu...

Uvijek dobro raspoloženog voditelja Mirka Fodora naši fotografi sreli su na centru Hvara uz prijatelje, suprugu Vesnu i kućnog ljubimca koji je zaslužan za to da je u top formi.

Hvar 02.08.2019. / foto: Davor Matota / Mirko Fodor i supurga Vesna i pas Soony Boy
Davor Matota
Mirko Fodor na Hvaru u Milni uživa sa suprugom i prijateljima

Mirko rado igra košarku, tenis, biciklira kad stigne, a i često ide na planine. Uz sve to za dobro stanje duha i tijela ponajviše je zaslužan jedan član obitelji. Sa svojim psom Sonnyem Boyem uvijek je u pokretu.

Hvar 02.08.2019. / foto: Davor Matota / Mirko Fodor i supurga Vesna i pas Soony Boy
Davor Matota

Zagrepčanin Mirko Fodor u mladosti se bavio glumom i bio statist u HNK-u u Zagrebu. Od 1986. do 1989. radi u Zabavnom programu HTV-a, od 1990. voditelj je i urednik emisija "Dobro jutro, Hrvatska", "Sedma noć", "Uzmi ili ostavi", 1998–2004. je glazbeni urednik, a 2007.–2009.urednik je bio Zabavnoga programa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HRT
Mirko Fodor, Karmela Vukov Colić, Domagoj Novokmet, Davor Meštrović, Suzana Pardačer i Blaženka Leib

Vodio je jedno vrijeme popularni kviz "Najslabija karika", a u posljednje vrijeme vodi game show "Volim Hrvatsku" gdje osvježava svoje znanje iz zemljopisa. Paralelno uređuje i vodi radijske emisije, jer je autor i voditelj kultne Globotomije.

Energični voditelj na televiziji je preko 30 godina, a tamo je upoznao i svoju drugu suprugu Vesnu s kojom je u braku 22 godine. Imaju zajedničku kći Neru (22), a iz prvog braka ima kći Doru (25).

"Žalim što nisam studirao glumu i što do sada nisam vodio Dnevnik 3. Mislim da bih onda napokon u nečemu bio dobar. A ne bi bilo loše imati i pokoje muško dijete.", rekao je jednom voditelj za časopis Gloriju u šali, jer zapravo zna da je kod kuće veliki sretnik jer je blažen među ženama.

Linker
03. travanj 2024 17:25