Želi biti s obitelji

Miljenica Hollywooda na životnoj prelomnici: ‘Ne znam kad ću se vratiti!‘

Zvijezda akcijskog hita Brzina i brojnih romantičnih komedija ovih je dana najavila da uzima dulju pauzu od glume. Bullock je kao razlog navela njezino dvoje djece.

Nakon Cameron Diaz koja se zbog majčinstva prije četiri godine povukla s velikog platna, isto je sada napravila i Sandra Bullock. Jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu, ovaj je tjedan dala intervju za Entertainment Tonight u kojem je izjavila da je spremna na neko se vrijeme odmaknuti od svjetla reflektora.

"Krajnje je vrijeme da nadoknadim propušteno. Ako to ne učinim sada, zauvijek ću propustiti tu priliku", rekla je Bullock gostujući u popularnom američkom tv showu.

Pod propuštenom prilikom Sandra je mislila na vrijeme s njezinom posvojenom djecom, sinom Louisem (12) i kćerkicom Laila (10).

image

Oskarovka se zasitila balansiranja te se želi posvetiti obitelji

JASON HOWARD/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Teški dani za zvijezdu Pulp Fictiona, potpisala je i četvrti razvod braka

Kako je objasnila voditelju, njezina je djeca žele kod kuće, a ona im je dužna tu želju ispuniti, nakon što je godinama balansirala između majčinstva i karijere.

"Moram napraviti korak unatrag i biti na mjestu koje me čini najsretnijim, a to je moj dom. Zbog posla to do sada nisam mogla jer glumački poziv ne možete raditi ako mu niste predani 24 sata na dan", objasnila je glumica svoju iznenadnu odluku da Hollywood stavi u drugi plan.

"Umjesto čitanja scenarija, moj novi popis obaveza će se vrtjeti oko društvenog kalendara moje djece", bila je iskrena Bullock.

Na pitanje kad se planira vratiti filmskoj industriji, glumačka zvijezda je naglasila da to u ovom trenutku ne može reći. No, dala je naslutiti da to neće biti tako brzo.

Čitajte i: Renee Zellweger otkriva zašto se odrekla glume: ‘To je tema o kojoj uvijek mogu pričati‘

"Vjerojatno kad mi djeca budu tinejdžeri, kad budu imali nekih 16, 17 godina. To je za otprilike pet godina", kazala je Bullock, koja se i prisjetila trenutka kad je odlučila posvojiti njezinog sina. Pojasnila je da je uvijek htjela djecu, no kao mladoj djevojci na prvom joj je mjestu bila karijera.

"Znala sam da ću jednog dana biti majka, no nije mi se žurilo. Kao mlađoj gluma mi je bila dovoljna. O posvojenju sam počela razmišljati pod pritiskom moje obitelji koja mi je stalno disala za vratom govoreći mi da mi vrijeme curi”, istaknula je Sandra.

Glumica je kazala kako im je danas zahvalna na tome jer ništa u svom životu ne može usporediti s trenutkom kad je prvi put Louisa uzela u naručje.

"Moj je sin tada imao samo 10 dana. Kad sam ga primila u ruke, sjećam se da sam pomislila kako je to moj put”, rekla je Bullock, koja je sina posvojila 2010, a kći Lailu pet godina kasnije.

image

Sandra Bullock s djecom, Louisom i Lailom, te dugogodišnjim partnerom Bryanom Randallom

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ljepotica o teškim zdravstvenim problemima: ‘Za sve je kriva šalica kave natašte‘

Sandra je u emisiji i otvoreno pričala o svom dugogodišnjem partneru, fotografu Bryanu Randallu, s kojim je počela izlaziti 2015. Opisala ga je kao vrlo strpljivog čovjeka i sveca.

"On je najbolji primjer mojoj djeci i partner kakvog bi svaka žena poželjela uz sebe", zaljubljeno je izjavila slavna Oskarovka.

Linker
18. travanj 2024 14:07