Mila Horvat
 Vedran Peteh
zgodna voditeljica

Mili Horvat godi promjena: Dugo je nismo vidjeli, a izgleda bolje nego ikad

U glamuroznoj, sasvim pripijenoj haljini koja se igrala svjetla i tame na njezinom skladno oblikovanom tijelu, zablistala je Mila Horvat u utorak navečer na humanitarnoj večeri u zagrebačkom hotelu Westin.

Sportska novinarka, urednica i voditeljica Mila Horvat (37) iz zdravstvenih je razloga prije tri godine odlučila usporiti tempo, te je dala otkaz na HRT-u i prešla na Hrvatsku nogometnu televiziju. Od tada je više je ne viđamo često u javnosti pa je svojim pojavljivanjem na zagrebačkom okupljanju kreme društvenog života s područja sporta i showbizza ugodno iznenadila – i modnim odabirom, i ljepotom.

Zablistala je u haljini koju potpisuje Matija Vuica od crne čipke na podlozi u boji kože, zanimljivo izvedenoj na dekolteu te se tek vizualno činilo kao da nema naramenice, dok je dužina kreacije damski sezala tik do iznad koljena. Uz takvu joj dojmljivu haljinu nije trebao nikakav nakit, jedino su joj na glamuru dodale štikle s tankim remenčićima i s visokom tankom potpeticom.

Donatorska svečanost održana je s ciljem da Zaklada Vatreno srce prikupi sredstva za nabavu kirurških instrumenata za Kliniku za dječje bolesti Zagreb te za akciju Korak u život. Pojavili su se tako na svečanosti u Westinu i hrvatski reprezentativci na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem te brojna poznata lica.

zagreb 1.11.2018
Humanitarna akcija Vatreno srce, Westin
na slici: mila horvat, 
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Mila Horvat

zagreb 1.11.2018
Humanitarna akcija Vatreno srce, Westin
na slici: mila horvat, antun samovojska
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Mila Horvat i Antun Samovojska

Linker
16. travanj 2024 22:04