U dobru i zlu

Miley Cyrus poslala podršku Britney pa briznula u plač na nastupu: ‘Moje su srce često slamali‘

Premda je održan u vrijeme pandemije, na posve drugačiji način od onoga na što su Amerikanci naviknuli, Super Bowl vikend nije prošao bez uzbuđenja. Pjevačica je iskoristila je priliku da pošalje podršku kolegici s kojom itekako suosjeća, a za vrijeme izvođenja pjesme ‘Wrecking Ball‘ i sama se slomila i otvorila srce publici.

Miley Cyrus nije razočarala svojom izvedbom prije Super Bowla. Pjevačica, čiji se nastup održao putem TikToka, odjenula je uniformu "opake navijačice", u crno-ružičastoj izvedbi od kože, sa zakovicama i šljokicama, dok joj je kosa bila stilizirana u stilu osamdesetih.

Miley je zabavila publiku izvodeći svoje hitove, ali i slavne pjesme drugih autora kao što su Blondie i Dolly Parton, a na pozornici joj se pridružila i rock legenda - Billy Idol.

image
Miley se na nastupu pridružio i Billy Idol
AVALON/AVALON EDITORIAL/PROFIMEDIA

U svom je nastupu Miley napravila "mjesta" za neshvaćenu kolegicu o kojoj se ovih dana mnogo govori, pogotovo otkako je 05. veljače izašao dokumentarni film "Tko je smjestio Britney Spears".

Dokumentarac govori o životu slavne pop princeze i kraju 2007. godine koji je doveo do presude o konzervatoriju. Britney tako već godinama nije "odrasla osoba" u punom smislu - njezin otac odlučuje o svakoj pojedinosti njezinog privatnog i profesionalnog života, a slavna pjevačica navodno mora pitati smije li izaći iz kuće.

Pokret za oslobađanje glazbenice

I sam brat Britney Spears nedavno je otkrio kako se pjevačica već godinama pokušava osloboditi "tih okova" i postati svoja osoba, a fanovi su pokrenuli pokret #FreeBritney, kojem su se riječima podrške pridružile i brojne slavne osobe.

image
Dokumentarac "Tko je smjestio Britney Spears" razljutio je fanove poznate pjevačice
ENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Sama Miley usred svog nastupa uzviknula je "Volimo te Britney!" te ime pjevačice "ubacila" u svoj veliki hit "Party in the USA".

Nakon toga, Miley je briznula u suze pri izvođenju pjesme "Wrecking ball" te otkrila da je ta pjesma o trenucima u kojima se osjećaš "potpuno slomljeno".

"Svatko pati drugačije"; izjavila je na nastupu, "Nosim puno šljokica i puno oklopa, no isto tako nosim srce na dlanu i zato ga često slamaju".

Linker
20. travanj 2024 01:26