Profimedia, Mega Agency
(Ne) običan outfit

Mila Kunis na majici isfurala crtež koji je nasmijao prolaznike

Traperice, ravne sive cipele na vezanje, bijela majica i sako ne bi bili nimalo neobičan niti pretjerano zapažen stajling Mile Kunis u gradu, no crtež na majici sve je promijenio...

Prije desetak dana Mila Kunis se, ruku pod ruku sa suprugom Ashtonom Kutcherom, pridružila ovogodišnjem Ženskom maršu, prosvjednom skupu kojim je 600.000 Amerikanaca i ove godine u Washingtonu istupilo protiv politike predsjednika Donalda Trumpa. Potom je, prije nekoliko dana, Kunis primila i nagradu za ženu godine koju dodjeljuje Dramsko društvo studenata Harvarda 'Hasty Pudding Theatricals' glumicama koje daju dugotrajan i impresivan doprinos svijetu zabave.

U srijedu su je pak paparazzi uhvatili u ležernoj šetnji Los Angelesom, kad se u grad odvezla svojim električnim automobilom marke Tesla. Pozornost je privlačila majicom s crtežom njezine obitelji: mame Mile, tate Ashtona i njihovih klinaca, trogodišnje Wyatt Isabelle i jednogodišnjeg Dimitrija Portwooda.

Na crtežu su svi u kupaćim kostimima, a ispod crteža stoji natpis Los Kutcher's. Majica se odlično uklopila u ovaj Milin svakodnevni outfit koji uključuje ravne cipele, jednostavne traperice koje sežu do iznad gležnja te crni sako sa svijetlom podstavom koja je odigrala efektnu ulogu na podvinutim rukavima.

EXCLUSIVE: seen out running errands with daughter while wearing a
Profimedia, Mega Agency

EXCLUSIVE: seen out running errands with daughter while wearing a
Profimedia, Mega Agency

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on

Linker
16. travanj 2024 00:40