Instagram
PREFORA SLAVNA OBITELJ

Mila i Ashton s neodoljivim klincima ljeto provode u našem susjedstvu!

Narednih mjeseci diljem Europe snimaju se scene nadolazeće holivudske komedije “The Spy Who Dumped Me”. Jednu od glavnih uloga tumači Mila Kunis, a prema pisanju stranih medija, njezin dom do daljnjeg će biti - Budimpešta. Kako ne bi bila usamljena, ovih joj se dana pridružila i njezina obitelj – suprug Ashton Kutcher, kći Wyatt i sin Dimitri.

Zvjezdana obitelj u mađarskoj prijestolnici navodno ostaje sve do listopada kada bi trebalo završiti snimanje spomenutog filma u kojemu će uz Milu glumiti i Gilliam Anderson, Justin Theroux, Kate McKinnon i San Hughan. Radnja filma odnosi se na dvije prijateljice koje spletom okolnosti upadnu u opasnu situaciju nakon što doznaju da je bivši dečko jedne od njih zapravo traženi špijun.

U pauzama od snimanja Miline komedije, obitelj Kutcher vrijeme provodi u divnoj kući koju su u Budimpešti unajmili za naredna četiri mjeseca. Prema pisanju lokalnih medija, popularnog glumca često se u večernjim satima može vidjeti u restoranu Finomító Kantin, ali i u šetnji ulicom Csaba.

New pic of #MilaKunis #AshtonKutcher with fans in Hungary

A post shared by Ashton, Mila and family (@kuniskutcher) on

#ashtonkutcher #milakunis and family spotted by a fan

A post shared by Ashton, Mila and family (@kuniskutcher) on

Budimpešta je proteklog tjedna bila domaćin Svjetskom plivačkom prvenstvu, a Mila (33) i Ashton (39) nisu propustili priliku da u društvu dječice s tribina poprate neke od najzanimljivijih utrka.

Svijet su tada obišle fotografije Ashtona i malene Wyatt, ali i jedna od rijetkih zajedničkih javnih obiteljskih fotografija na kojima je konačno vidljivo koliko su slatka djeca omiljenog holivudskog para.

July 23, 2017 - Budapest, Hungary - US actor ASHTON KUTCHER and his daughter WYATT ISABELLE KUTCHER at the FINA World Championships swimming competition., Image: 342769855, License: Rights-managed, Restrictions: * Austria, France, Holland, Norway, Sweden and Switzerland Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Ashton Kutcher s kćeri Wyatt Isabelle na tribinama Svjetskog natjecanja u plivanju 23.srpnja 2017. u Budimpešti

#ashtonkutcher #milakunis with the kids watching FINA World Diving Championships in Budapest

A post shared by Ashton, Mila and family (@kuniskutcher) on

Ashton i Mila upoznali su se još davne 1998. godine na snimanju serije ‘Lude sedamdesete’. "Šeprtljavi" Kelso tad je zavodio "blesavu" Jackie, a kružile su glasine da se u privatnom životu ne vole pretjerano. U međuvremenu je Ashton Kutcher bio u braku s Demi Moore, a Kunis u devetogodišnjoj vezi s Macaulayem Culkinom.

S vremenom se ispostavilo kako su iskre koje su frcale na snimanju "Ludih sedamdesetih" ipak bile prvenstveno ljubavne prirode, pa je par u konačnici u travnju 2012. prohodao te se 2015. godine vjenčao u tajnosti. Godinu dana ranije rodilo se njihovo prvo dijete, djevojčica Wyatt Isabel, a krajem 2016. njihovoj sreći pridonio je maleni Dimitri Portwood.

Zbog njihove jednostavnosti, prirodnosti i simpatične ljubavne priče, Ashtona Kutchera i Milu Kunis mnogi smatraju jednim od najljupkijih holivudskih parova.

Linker
16. travanj 2024 19:55