MATEJ DOKIĆ/CROPIX
veliki nogometaš

Mijenjao je klubove i države, ali nju nikada: Obiteljska idila Mislava Oršića sa suprugom Suzanom i sinovima

Nogometaš Mislav Oršić još se nije oporavio od slavlja drugog sina kojega mu je rodila supruga Suzana prije nešto više od mjesec dana, a već ima razloga za još jedno golemo slavlje - s tri gola odveo je svoj Dinamo u Europsku ligu. Svoj uspjeh, više je puta naglasio, duguje obitelji i supruzi.

Nogometaš Mislav Oršić još se nije oporavio od slavlja drugog sina kojega mu je rodila supruga Suzana prije nešto više od mjesec dana, a već ima razloga za još jedno golemo slavlje - s tri gola odveo je svoj Dinamo u Europsku ligu. Svoj uspjeh, više je puta naglasio, duguje obitelji i supruzi.

Dinamovac Mislav Oršić (28) još će dugo uživati status junaka u svijetu nogometa, ali i u narodu. Sinoć je s tri gola izbacio Tottenham iz Europske lige i ondje odveo svoj klub. Slavilo se po cijeloj Hrvatskoj, ali posebno u domu obitelji Oršić.

image
Mislav Oršić u euforiji
HANZA MEDIA

Simpatični zagrebački dečko odrastao je u kvartu Srednjaci i Malešnica u radničkoj obitelji s dvije starije sestre, Danijelom i Martinom. Majka je bila konobarica, a otac strojobravar, no djeci nikada ništa nije nedostajalo, a najmanje ljubavi. Podupirali su ih u ostvarenju snova, a jedan poslovni sinoć se ostvario i mladom nogometašu. Onaj privatni živi već godinama zahvaljujući svojoj srodnoj duši Suzani Krajinović.

Upoznali su se još u srednjoj školi, ubrzo zaljubili i od tada su nerazdvojni. U prosincu 2018. vjenčali su se u stenjevečkoj Župnoj crkvi Uznesenja blažene djevice Marije kada su i krstili tada svog šestomjesečnog sina Manuela. Dvije godine kasnije odlučili su proširiti obitelj pa je drugi sinčić na svijet stigao prije nešto više od mjesec dana, a Mislav je, unatoč epidemiološkim mjerama, uspio biti uz suprugu tijekom poroda u zagrebačkoj privatnoj bolnici za ginekologiju i porodništvo.

Veliko slavlje! Mislav Oršić dobio sina: Obitelj poznatog Dinamovca povećana za još jednog malog anđela

image
Mislav Oršić sa suprugom i sinom na vjenčanju i krstitkama
MATEJ DOKIĆ/CROPIX

Upravo mu obitelj daje vjetar u leđa, supruzi Suzani posvećuje svaki gol, nakon kojega ljubi tetovažu na ruci gdje je ispisano njezino ime. I danas pamte nezaboravnu feštu sa svadbe koja se prije tri godine održala u hotelu Antunović, gdje su do ranih jutarnjih sati pjevali Ivana Marić i Haris Berković. „Ne pamtim kad smo se tako dobro proveli”, otkrio nam je tada Oršić rekavši da je na slavlju bilo 250 uzvanika. „Kad imamo jedno drugo, imamo sve", napisao je u opisu jedne od fotografija na Instagramu romantični Oršić.

Nogomet je počeo igrati već s pet godina, a karijeru je započeo u zagrebačkoj Kustošiji i zaprešićkom Interu. Igrao je i u Italiji, Kini, Južnoj Koreji odakle nosi najljepše uspomene. „Zapravo je Koreja odigrala bitnu ulogu u našim životima, tamo sam zaprosio suprugu, tamo smo začeli sina i, moram reći, da nam je na kraju život u Koreji bio odličan”, izjavio je u jednom intervjuu. Iako među supružnicima nema ljubomore, ipak je dobio upozorenje kada je prešao u Dinamo, kratko i jasno: „Pazi što radiš”.

Dinamovac slavio od jutra do sutra: Crkveno vjenčanje i krštenje sina u istom danu

Linker
26. travanj 2024 11:05