Podrška Deppu

Mickey Rourke jasno rekao što misli o Amber Heard: ‘Sponzoruša koja pokušava iskoristiti‘

Dva glumca zajedno su radili na nekoliko filmova, no nisu bili intimni prijatelji, sada je Rourke u iskrenom intervjuu rekao što misli o cijeloj situaciji koja se potezala već nekoliko godina.

Ne stišavaju se reakcije na jedan od najeksponiranijih sudskih sporova današnjice, tako je Mickey Rourke u nedavnom intervjuu Amber Heard nazvao sponzorušom. Kolega i prijatelj Johnnyja Deppa o cijeloj situaciji između njega i bivše supruge Amber Heard koja je svoj rasplet dobila na sudu porazgovarao je s Piersom Morganom za Talk TV. Iako je Rourke kazao da nije najbolji Deppov prijatelj, ipak su mu poznate činjenice, ali i situacija u kojoj se njegov kolega našao.

"Pa, znaš, poznajem Johnnyja mnogo godina, ali ga ne poznajem baš intimno. Sve što bih mogao reći je da sam jednom bio u situaciji da su me okrivili za nešto što nisam učinio. To me je nekoliko godina koštalo filmskih poslova i izazvalo lošu reputaciju", iskreno je kazao Mickey.

image

Mickey Rourke iskreno progovorio o prijatelju

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Govoreći o svom primjeru i situaciji, povezao je to s činjenicom da je i Depp nakon optužbi za obiteljsko nasilje ostao bez brojnih uloga i angažmana.

"I konačno, istina je izašla na vidjelo, ali je izašla na vidjelo nakon što sam izgubio filmove i posao... Tako mi je bilo krivo zbog nekoga koga neka sponzoruša pokušava iskoristiti, znaš". Piers ga je zatim upitao da pojasni, misli li time na Amber. ‘‘Misliš da je ona to bila?‘‘ Mickey Rourke mu je istog trena odgovorio: "Jeb** apsolutno, apsolutno".

Čitajte i: Karijera Johnnyja Deppa sad kreće uzlaznom putanjom? Mogao bi ponovno oživiti svoju najpoznatiju ulogu

Ovo je samo posljednja u nizu slavnih osoba koje su javno iskazale podršku Johnnyju Deppu. Dva glumca zajedno su radili na filmovima Desperado, Bilo jednom u Meksiku kao i na dokumentarcu Sunset Strip.

Deppa su tijekom proteklih godina poduprle i druge zvijezde poput Sharon Osbourne i Ashley Benson, ali i podržale su ga i bivše partnerice Kate Moss, Vanessa Paradis i Winona Ryder.

Linker
21. travanj 2024 23:52