Derek Storm / Splash News
PRINOVA U OBITELJI

Michael Douglas postao je djed: Njegov sin posvetio se obitelji nakon godina zatvora

U zatvoru je proveo gotovo šest godina, piše knjigu o svojem iskustvu, a sada je postao otac i svojeg slavnog oca učinio neizmjerno sretnim.

Michael Douglas postao je prvi put djed: 73-godišnji glumac presretan je zbog prinove u obitelji, ali se nada da će se sada njegov sin Cameron držati izvan problema. Njegov sin Cameron Douglas (39) dobio je sina sa svojoj djevojkom, instrukturicom joge Viviane Thibes, a sretne vijesti objavio je na svojem Instagramu te je nazvao „prekrasnom amazonskom ratnicom“.

Vijesti da će njegov sin, kojeg je dobio u braku s prvom suprugom Diandrom Luker, postati otac potvrđene su još u kolovozu i tada je agent Michaela Douglasa da su svi oduševljeni sretnim vijestima te da je slavni glumac presretan što će postati djed. Cameron je od 2010. do 2016. godine proveo u zatvoru zbog dilanja i konzumiranja droge te sada planira napisati knjigu u kojoj će opisati taj period svojeg života. Pisat će o teškoćama koje nosi činjenica da je sin i unuk holivudskih ikona te o svojim lošim odlukama zbog kojih je završio u zatvoru. Ipak, nakon izlaska je odlučio da je pravo vrijeme za novi početak te se odlučio u potpunosti posvetiti svojoj obitelji.

Splash News

Prinovi najstarijeg sina legendarnog glumca vesele se i Dylan Michael (17) te Carys Zeta (14), njegov polubrat i polusestra koje je Michael Douglas dobio u braku s glumicom Catherine Zeta-Jones.

Linker
08. travanj 2024 14:43