Sretno!

Mia Dimšić promijenila imidž prije odlučujuće večeri: Hoće li joj hrabri rezovi donijeti finale u Torinu?

Hrvatska predstavnica na Eurosongu u Italiji s novim imidžom i bob frizurom započinje večerašnji polufinalni nastup u dvorani Palasport Olimpico.

Sve je spremno za prvu polufinalnu večer Eurosonga 2022. koja se večeras održava na pozornici torinske dvorane Palasport Olimpico. Sedamnaest izvođača bori se za deset mjesta u finalu, koje je na rasporedu 14. svibnja, a među njima je i hrvatska predstavnica Mia Dimšić koja s pjesmom 'Guilty Pleasure' nastupa jedanaesta.

"Sretna sam, uzbuđena i spremna za nastup", poručila je osječka kantautorica uoči posljednje probe na kojoj je predstavila svoju novu frizuru.

Cijela hrvatska javnost nada se da će joj hrabri rezovi donijeti sreću u Torinu, te da će naša zemlja nakon duge stanke ponovno imati svog predstavnika u finalu.

image
JESSICA GOW/TT/SHUTTERSTOCK

Za apsolutne favorite važe djevojke i momci iz ukrajinskog orkestra Kalush s pjesmom 'Stefania', a prije njih na pozornicu će izaći slovenski glazbenici iz benda LPS s pjesmom 'Disko'.

image

Slovenski bend LPS u akciji

HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK

Kakvi god rezultati večerašnjeg glasovanja bili, fanovi su uvjereni da će Mia na najbolji mogući način predstaviti Hrvatsku i poželjeli su joj sreću. Osječanku će uživo obitelji, desetak prijatelja i članovi njezina tima, među kojima su i vizažistica Ivana Šimunić, te frizer Ivan Pervan. A u razgovoru za gloria.hr popularna glazbenica je opisala svoje beauty rituale.

image

Ukrajinski predstavnici iz Kalush Orchestra smatraju se apsolutnim favoritima

HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Mia Dimšić i drugi put odlično ovladala pozornicom u Torinu: Eurovizijski fanovi intrigirani njenom pjesmom

"Dva puta tjedno sam na frizuri, no šišam se samo dva puta godišnje jer mi kosa sporo raste. Već godinama imam svoju prirodnu, tamnosmeđu boju jer sam se u srednjoj školi zasitila umjetnih nijansi: prošla sam, naime, fazu pramenova pa i vatrenocrvene kose", izjavila je. Dodale je i da je vrlo jednostavna kad je riječ o jutarnjem uređivanju.

image

Voditelji Laura Pausini, Alessandro Catellan i Mika

JESSICA GOW/TT/SHUTTERSTOCK

"Velika sam spavalica i radije ujutro koju minutu produljim san umjesto da to vrijeme provedem uređujući se. U kupaonici sam vjerojatno najbrža žena na svijetu: umijem se, stavim leće, istuširam se, lice namažem običnom kremom, a tijelo losionom. I spremna sam za novi dan", dodala je pjevačica koja osim frizuri osobitu važnost pridaje manikuri.

image

Latvijski predstavnici Citi Zeni

HOLLANDSE HOOGTE/SHUTTERSTOCK

"Opsjednuta sam lakovima za nokte. Volim neprozirne, tamne boje - crnu, bordo, tamnocrvenu... Ne pamtim kada sam izišla iz kuće bez savršeno nalakiranih noktiju, koji mi zbog sviranja gitare uvijek moraju biti kratki pa ih je lako održavati."

image
JESSICA GOW/TT/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 14:50