televizijska poslastica

‘Mi djeca s kolodvora Zoo‘ uskoro na TV-u: Stiže uznemirujuća biografija Christiane F.

Nova serija temeljena je na kultnom bestselleru o životu mladih ovisnika u Berlinu, a premijeru će imati 27. veljače na HBO GO, kada u ponudu dolazi svih osam epizoda.

Nova serija "Mi djeca s kolodvora Zoo" (Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo), provokativna drama koja prati priču o šestero tinejdžera u potrazi za vlastitim "mjestom pod suncem“ usred bezvremenskog Berlina, imat će premijeru 27. veljače na HBO GO-u kada u ponudu dolazi svih osam epizoda.

Christiane, Stella, Babsi, Axel, Michi i Benno pronalaze se u očaravajućim klubovima i na underground partyjima u Berlinu. Oni su snažni, hrabri i žive divlje u ovom "raju“ koji se isprva čini prepun boja, odvažnosti i uzbuđenja. U središtu grupe je Christiane, čiji je život rastrgan razornom rastavom njezinih roditelja, a koja bježeći od kuće počinje proklizavati u zavodljivo podzemlje.

image
Ulogu Christiane tumači Jana McKinnon.
MIKE KRAUS/SOAP IMAGES

Kako se grupa zbližava, oni hedonistički traže sljedeće uzbuđenje oscilirajući između intenzivne euforije i mračne, opasne depresije. Dok se njihovi životi i odnosi produbljuju i raspetljavaju, pojedinačne traume vuku ih prema dnu emocionalnog vrtloga iz kojeg se neki od njih nikada neće izvući.

Priča koja desetljećima fascinira

Glavne uloge u seriji tumače Jana McKinnon, Michelangelo Fortuzzi, Lea Drinda, Lena Urzendowsky, Jeremias Meyer i Bruno Alexander. Autor i režiser je Philipp Kadelbac, scenaristica i kreativna producentica je Annette Hess, a producenti su Sophie von Uslar i Oliver Berben.

image
Glumačka postava serije ‘Mi djeca s kolodvora Zoo‘
MIKE KRAUS/SOAP IMAGES

"Mi djeca s kolodvora Zoo“ je proširena priča bazirana na bestseler autobiografiji Christiane F. koja je također inspirirala istoimeni kultni film. Knjiga je diljem svijeta prodana u pet milijuna primjeraka i prevedena na 30 jezika. Kako bi se naglasila unikatna atmosfera u seriji, korištena je glazba ostavštine Davida Bowieja koja je poslužila i kao inspiracija, dok su odvažne i originalne pjesme pionira elektronike Roberta Kocha i Michaela Kadelbacha doprinijele kreiranju zapanjujućeg, suvremenog soundtracka koji je savršen spoj moderne i kultne glazbe.

01 - Modified: 2021-02-27 14:05:43 - Feat.: 1 - Title: ‘Mi djeca s kolodvora Zoo‘ kao previše stilizirana tinejdžerska fantazija: Bez uljepšavanja, molim!
01 - Modified: 2021-02-27 14:05:43 - Feat.: 1 - Title: ‘Mi djeca s kolodvora Zoo‘ kao previše stilizirana tinejdžerska fantazija: Bez uljepšavanja, molim!
Linker
01. lipanj 2023 01:58