Patnji nema mjesta

Meryem Uzerli puca od sreće i samopouzdanja: Glamurozne trudničke fotografije oduševile fanove

Meryem Uzerli, koja je za vrijeme prve trudnoće liječila slomljeno srce, u drugoj se napokon može opustiti. Da se osjeća fantastično, pokazuju i najnovije fotografije na kojima je otkrila trbuh u kojem nosi svoju drugu djevojčicu.

Zvijezda turske glumačke scene, Meryem Uzerli, u drugoj trudnoći uživa punim plućima.

37-godišnja glumica koja se proslavila ulogom Hurem u "Sulejmanu Veličanstvenom", šest godina nakon rođenja kćerkice Lare ponovno je trudna, a u visokoj trudnoći odlučila se i na glamurozno snimanje pri kojem je svoj trbuščić pokazala u punom sjaju. Glumica čeka još jednu djevojčicu, čemu se, kako je otkrila za turske medije, najviše radije njezina kći koja je duho htjela bracu ili seku.

Za poziranje pred fotoaparatom, Meryem, koja je i u trudnoći uspjela zadržati vitku figuru, odabrala je prozirni crveni ogrtač s bogatim volanima, koji je otkrio pozamašni trudnički trbuh i mliječno blijedu put poznate glumice.

Uz dramatičan ogrtač, Meryem je odabrala jednostavnu, ispeglanu frizuru te neutralan make up, s ružem u svijetlosmeđoj nijansi.

Fotografija je u kratkom roku prikupila više od 600 tisuća likeova te lavinu oduševljenih komentara obožavatelja.

Glumica koja je prvu trudnoću provela s roditeljima u Berlinu, nakon što joj je turski plejboj Can Ateş slomio srce, a sada je napokon samopouzdana, smirena i sretna, no ime oca djeteta drži u strogoj javnosti.

image
Poznata glumica ne želi otkriti ime oca drugog djeteta, no fanovi misle da su na dobrom tragu
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ipak, šuška se da je riječ o 33-godišnjem Çağlaru Ertuğruli s kojim je navodno već neko vrijeme u romantičnoj vezi.

Çağlar je poznati turski glumac i inžinjer strojarstva, kojeg redatelji često smještaju u uloge romantičnih zavodnika. Za ulogu u filmu "Afili Ask" dobio je nagradu Zlatni leptir.

Linker
25. travanj 2024 08:05