Obiteljsko veselje

Melania uživa u posljednjim blagdanima kao prva dama: Zablistala kraj supruga i purana

Iako su im ovo posljednji blagdani u Bijeloj kući, Trumpovi su naumili iskoristiti svaki trenutak, a osmjesi na njihovim licima govore da zaista uživaju u svim tradicijama.

Trumpovi, iako su prema svemu sudeći izgubili izbore, odlučili su posljednje blagdane u Bijeloj kući iskoristiti do maksimuma. Tako se Melania pridružila Donaldu Trumpu kako bi poveli godišnju ceremoniju pomilovanja Nacionalnog purana za Dan zahvalnosti. Predstavljanje ptice "srećkovića" odvilo se u dvorištu ispred Bijele kuće. Tako Trumpovi nisu propustili obaviti još jednu tradiciju, koja se svake godine odvija još od 1989.

"Čekao je ovo, dovedite ga. Pogledajte tu prelijepu pticu. On je baš sretna ptica", kazao je Donald najavivši izlazak nacionalnog purana pred medije.

Melania nije mogla skinuti osmjeh s lica cijelo vrijeme. Besprijekorno odjevena kao i uvijek, američki mediji raspisali su se o još jednoj nepogrešivoj kombinaciji - kaput od tvida zakopčan do struka, otkrivao je kako ispod njega nosi suknju od kože.

Sretna ptica i obiteljsko veselje

Puran imena Corn (kukuruz) dobio je pomilovanje od sudbine koja će ovog vikenda zadesiti na milijune njegove braće purana - budući da se trećeg vikenda u studenom u Sjedinjenim Američkim Državama slavi Dan zahvalnosti, za kojeg Amerikanci tradicionalno jedu upravo tu perad.

image
Melania je bila iznimno dobre volje dok je njen suprug Donald Trump pomilovao nacionalnog purana Corna.
KEVIN DIETSCH/POOL VIA CNP /MEDIAPUNCH/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Predsjedničkom paru pridružila se i Trumpova najstarija kći Ivanka Trump sa suprugom Jaredom Kushnerom, oboje su, kao i većina ljudi u protokolu lica pokrili zaštitnim maskama. Osim Donalda i Melanije, tako se moglo vidjeti kako su neobično dobre volje, pogotovo donedavna prva dama.

image
Nacionalnog purana Corna pozdravili su i Ivanka Trump s obitelji.
MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Finalni posao: U Balenciaginom kaputu, vesela Melania dočekala Bidenovo božićno drvce

Dan ranije Melania je dočekala dolazak božićnog drvca pred Bijelu kuću, kako su mediji to predstavili - pojavila se ispred kuće kako bi dočekala božićno drvce novog predsjednika SAD-a Joea Bidena.

Ogromno božićno drvce stiglo je na kolima koja su vukli konji Winston i Ben, a Melania ga je obišla i pažljivo pregledala. Odjevena u Balenciagin široki kaput i visoke čizme od brušene kože, iznimno dobro raspoložena Melania novinarima je uzviknula: "Sretan Božić".

Nakon pregledavanja drvca uputila se u unutrašnjost kuće koju planira dekorirati za božićne blagdane. To će joj biti posljednji put da uređuje Bijelu kuću prije nego je Joe i Jill Biden preuzmu u siječnju.

Linker
25. travanj 2024 21:41