BEZ DONALDA

Melania Trump ‘obučena‘ u luksuz prvi put viđena nakon iseljenja iz Bijele kuće: Vratila se u New York!

Bivšoj prvoj dami je svanulo otkako ne mora obavljati službene političke dužnosti. Na njezino je mjesto ‘sjela‘ Jill Biden, a Melania se sa suprugom preselila na Floridu. Sad je viđena u New Yorku.

Nakon gotovo šest mjeseci, bivša prva dama SAD-a Melania Trump pojavila se u javnosti, i to miljama daleko od svoje rezidencije na Floridi. Posljednji put je viđena kad je sa suprugom Donaldom Trumpom iseljavala iz Bijele kuće, nakon poraza na predsjedničkim izborima.

Fotografi su je ovih dana ulovili kako ulazi u Trump Tower na Manhattanu, a to je mnoge iznenadilo budući da New York nije grad u kojem trenutačno živi. Kao i uvijek, ništa nije prepustila slučaju te se sredila od glave do pete. Decentan stil, sjajna plava raspuštena kosa i brendirane krpice, postale su joj i za vrijeme mandata zaštitni znak. Za šetnju New Yorkom odabrala je sako brenda Burberry, a obukla je balerinke brenda Louboutin od 645 dolara. Torba brenda Hermes Kelly biser je njezina outfita, a cijena je prava sitnica - oko 26 tisuća dolara.

Njezin dolazak u Veliku Jabuku dogodio se samo dan nakon što je Trump pristigao u njihovu rezidenciju na Petoj aveniji. Oboje supružnika bili su bez sina Barrona.

"Iako im je Palm Beach na Floridi glavno mjesto stanovanja, Trumpovi se tijekom ljetne sezone svraćaju u New York i New Jersey", rekao je izvor magazinu People te dodao kako će Melania napraviti sve da izbjegne novinare i fotografe kojima je proteklih godina bila glavna "meta".

Ipak, New York ne može izbjeći, a to joj je i jedan od najdražih gradova. Zbog sinova obrazovanja, iz NY-a se u Washington u Bijelu kuću 2016. preselila kasnije nego što su to planirali.

image
Melania i Donald Trump.
PROFIMEDIA

"Ne voli biti u središtu pažnje. Uživa u obiteljskom životu i to joj je prioritet", dodao je izvor. Uz to, bivša prva dama ima i poslovne pothvate. Vodi inicijativu "Be Best", koju je pokrenula još za vrijeme Donaldova mandata. Radi se o borbi protiv internetskog nasilja, a usmjereno je primarno prema djeci.

Čitajte i: Jill Biden nakon par mjeseci uspjela ono što Melaniji nije uspjelo niti nakon četiri godine

Čitajte i: Kad se osoblje raspriča! Otkriveni neobični zahtjevi vezani za jelo i piće Donalda Trumpa

Svojim odsustvom iz javnosti zabrinula je mnoge, a mediji su špekulirali kako je odnos supružnika gori nego ikada budući da se Melania nije pojavila niti na proslavi Donaldovog 75. rođendana. Da je bivšoj manekenki slovenskih korijena svanulo otkako više nije prva dama, potvrdili su i brojni izvori govoreći na koji način provodi svoje vrijeme na Floridi.

"Prvo odlazi u spa, zatim na ručak, ponovno ide na wellness i večera s Donaldom na terasi. I tako manje više svaki dan", izjavio je izvor upoznat s njezinim rasporedom u Mar-a-Lagu. Nakon dana provedenog na tretmanima za njegu i opuštanje, gospođa Trump priprema večeru, obožava spremati ribu, a često blaguje u društvu svojih roditelja Viktora i Amalije Knavs, koji veći dio godine borave uz kćer u privatnom apartmanu.

Linker
19. travanj 2024 02:09