Ne zaboravlja lako

Melania Trump ne može prežaliti Vogue, opet je napala Annu Wintour: ‘Pristrani su, to je preočito‘

Michelle Obama je kao prva dama krasila tri naslovnice, Hillary Clinton i Jill Biden po jednu. Melania Trump, nakon što je postala prva dama, nije osvanula niti na jednoj naslovnici najpoznatijeg modnog časopisa.

Melania Trump neće brzo zaboraviti ako joj se zamjerite. Iako godinu i pola nije prva dama, i dalje je boli činjenica da je Anna Wintour nije stavila na naslovnicu Voguea kao prvu damu Amerike. Njen gnjev samo je pojačalo pojavljivanje aktualne prve dame Jill Biden na naslovnici tog magazina u kolovozu prošle godine.

Najpoznatija Slovenka dala je svoj prvi intervju nakon napuštanja Bijele kuće, a iskoristila ga je za kritiziranje Voguea i uredničke politike njegove šefice Anne Wintour. Kako kaže, Wintour je pristana, a dokaz za to vidi u činjenici da je Michelle Obama kao prva dama krasila tri naslovnice, Hillary Clinton jednu, Jill Biden jednu, a ona niti jednu.

"Iako imate iskustva u biznisu, modi i svijetu ljepote, nikad niste bili na naslovnici Voguea. Zašto dvostruki standardi?, pitao je voditelj FOX & Friends Weekend Pete Hegseth.

"Vogue je pristran. Postoje osobe koje se njima sviđaju i koje im se ne sviđaju, to je preočito", odgovorila je Melania.

U prilog njenoj tvrdnji ide i to što su se konzervativne prve dame poput Laure Bush, Barbare Bush i Nancy Reagan pojavljivale na stranicama Voguea, ali nikad nisu bile na naslovnici. Melania ipak bilježi jednu naslovnicu najpoznatijeg modnog magazina, no ona je objavljena 2005. godine kad nije bila prva dama, već novopečena supruga Donalda Trumpa.

image

Melania Trump i Anna Wintour

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jill Biden nakon par mjeseci uspjela ono što Melaniji nije uspjelo niti nakon četiri godine

"Mislim da to američka javnost i svi ostali vide. Bila je to njihova odluka, a ja sad, kao i kad sam bila u Bijeloj kući, imam puno važnijih stvari za raditi od snimanja naslovnice Voguea", zaključila je Melania u intervjuu.

Melania nije htjela ni pozdraviti Wintour

Iz drugog tabora čuje se pak da je Wintour 2016. godine navratila u Trump Tower kako bi upoznala novog predsjednika Donalda Trumpa. Melanijina bivša prijateljica Stephanie Winston Wolkoff ispričala je novinarki Amy Odell, koja je to prepričala u svojoj knjizi Anna: The Biografy, da je prva dama bila toliko uvrijeđena što glavna urednica Voguea nije došla upoznati i nju da je nije htjela ni pozdraviti.

Linker
18. travanj 2024 08:51