Sve gore i gore

Mel B na rubu bankrota: Bivši muž nakon razvoda ju je uvalio u financijske probleme iz kojih ne vidi izlaz

Pjevačica je u posljednje tri godine u teškim problemima zbog sudskih troškova koji su se nagomilali nakon rastave od Stephena Belafontea, a karijera joj trenutno pati zbog pandemije.

Slavna spajsica Melanie Brown, poznata i kao Mel B, boji se za svoju egzistenciju. Naime, sud u Los Angelesu joj je odredio da bivšem mužu Stephenu Belafonteu mora platiti pola milijuna dolara - 400 tisuća pravnih troškova i 100 tisuća računovodstvenih troškova. No, pop zvijezda zatražila je od suca Marka Juhasa da joj "oprosti" dio sredstava koje mora platiti Belafonteu od kojeg se razvela prije tri godine.

image
Melanie Brown i Stephen Belafonte.
PROFIMEDIA, TEMP SIPA PRESS

Pjevačica je po nekim procjenama prošle godine zaradila oko 2 ili više milijuna dolara, kaže kako zbog pandemije koronavirusa nema posla, a duguje i dva milijuna dolara poreza.

U službenom dopisu sucu Mel B je napisala: "Bit ću insolventna i morat ću proglasiti bankrot. Jednostavno nisam u mogućnosti platiti takvu pretjeranu sumu novca".

Čini se da su pred Mel B teški mjeseci jer Belafonteu mora plaćati alimentaciju od 5000 dolara mjesečno i 7300 dolara za uzdržavanje njihove kćeri Madison. Spajsica trenutno živi s majkom i nada se da će sljedeće godine moći ponovno pokrenuti svoju uspavalu karijeru.

image
Spice Girls dok su još bile aktualne.
DERRY/MIRRORPIX/PROFIMEDIA

Mel B je prije dvije godine priznala da je dugo vremena bila ovisna o alkoholu i seksu nakon što se razvela od Belafontea. Rekla je da joj je dijagnosticiran posttraumatski stresni poremećaj te da odlazi na rehabilitaciju kako bi bila bolja majka svojoj djeci - kćerima Phoenix Chi Gulzar, Angel Iris Murphy Brown te Madison Brown Belafonte.

"Radila sam na svojoj knjizi Brutally Honest i bilo je nevjerojatno traumatično ponovno proživljavati emocionalno nasilnu vezu i suočavati se s brojnim problemima u svojem životu - izjavila je pjevačica za The Sun i dodala kako je njezina ovisnost o alkoholu krenula od toga da je počela piti kako bi 'ubila bol' te da je to mnogima način na koji zamaskiraju sve ono što im se u životu stvarno događa. Ponekad mi je preteško nositi se sa svim osjećajima. Ali problem nikada nije bio u alkoholu ili seksu - problem se skrivao ispod toga svega", rekla je Mel B.

Razvod s Belafonteom bio je poprilično mučan jer su jedan drugog optuživali za prevaru i zlostavljanje, a Mel B je, po svemu sudeći, uvalio i u financijske probleme.

Linker
14. travanj 2024 04:58