Nije joj lako

Meghan osjeća bol u želucu zbog sestrinih memoara: Vojvotkinja je odlučila kakvu će strategiju zauzeti

Vrlo skoro trebalo bi izaći prvo izdanje memoara Samanthe Markle, koju Meghan Markle nije vidjela od 2008. godine.

Vojvotkinja od Sussexa prolazi teške dane, navodno Meghan Markle osjeća bol u želucu zbog nadolazeće knjige memoara njezine polusestre Samanthe Markle, otkrivaju upućeni izvori. "No, vojvotkinja neće brinuti i živcirati se oko knjige javno", kazao je izvor za američke medije. Unatoč svim Meghaninim strahovima, njen suprug princ Harry "u potpunosti podupire Meghan i ne vjeruje niti jednoj riječi koja dolazi iz Samanthinih ustiju.

Memoari ispisani na 328 stranica, pod nazivom "The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1", trebali bi izaći 17. siječnja. Iako je autorica Samantha Markle rekla da knjiga neće biti potpuno razotrkivanje, najavila je da njenoj mlađoj sestri možda i neće biti ugodno pročitati neke stvari koje je iznijela.

image
Princ Harry daje apsolutnu potporu svojoj supruzi i ne vjeruje ničemo što njena polusestra kaže.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Ne znam hoće li joj biti ugodno, neke stvari hoće, neke neće. Pravedno je i balansirano. Naravno, neke stvari će joj se svidjeti, druge neće. Istina je čudnija od fikcije, ja sam svoje pisanje utemeljila na istini", rekla je Samantha Markle u nedavnom intervjuu.

Dugo pripremala knjigu

Želju da napiše memoare, 17 godina starija sestra, objavila je još 2016., nakon što se saznalo da su Meghan i Harry u vezi. Pretpostavlja se da su se sestre posljednji put vidjele 2008.

Svoju slavnu mlađu polusestru Samantha Markle je etiketirala kao "plitku spononzorušu", a okrivila ju je i što je zamrznula odnos s ocem i drugim članovima obitelji, te ju je nazvala i "nehumanom" te "vojvotkinjom od besmislica".

image
Samantha, polusestra Meghan Markle poznata je po tome da rado otkriva obiteljske tajne.
ITV/THIS MORNING/FERRARI/PROFIMEDIA

U opisu izdavača Barnes & Noble piše: "Stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine, u svijetu društvenih etiketa koje definiraju tko smo, kako živimo i kako gledamo jedni na druge. Samantha Markle našla se na nišanu medijske paljbe, kada je otkrila skrivene istine o svojoj obitelji".

I dok mnogi osuđuju postupke Samanthe Markle, koja nikad nije bila posebno bliska s polusestrom, njihov otac Thomas Markle ponosan je na nju. "Vrlo sam zadovoljan što je Samantha postigla ovom knjigom. Pustimo ju da govori", izjavio je Thomas za američke medije.

Pročitajte i:

Polusestra Meghan Markle objavljuje memoare, već po naslovu je jasno da je neće štedjeti

Ne znaju prestati: Otac Meghan Markle pohvalio knjigu polusestre Samathe koja ‘otkriva pravu istinu‘

Zbogom zauvijek: Meghan i Harry napravili još jedan drastičan potez pa objasnili i zašto

Linker
13. travanj 2024 04:58