Splash News/Reitmans
U NOVOM BROJU GLORIJE

Meghan Markle: Sve za jednog Harryja

Zajedničkim dolaskom na zatvaranje Invictus igara engleski princ javno je pokazao da misli ozbiljno s američkom glumicom, koja se radi naklonosti kraljevske obitelji već odrekla svog bloga i smanjila aktivnost na Instagramu.

Glumica Meghan Markle i princ Harry napokon su se i službeno, kao par, pokazali u javnosti na nedavnom zatvaranju sportskih igara Invictus u Torontu, a da ne bi bilo zabune - svoju su ljubav javno potvrdili i poljupcem u VIP loži. Diskretnim, doduše, ali ipak dovoljno vidljivim da svima bude jasno kako ih veže snažna kemija. I ne samo to: na sportskoj manifestaciji za veterane s invaliditetom, koju princ pomaže organizirati od 2014., mladom se zaljubljenom paru pridružila i Meghanina majka.

Instruktorica joge Doria Ragland (60) za tu je prigodu doletjela iz Los Angelesa, a dok je na završnoj svečanosti igara s ostalom publikom uživala u hitovima Brucea Springsteena, svima je bilo jasno da se Harry prema njoj ponaša opušteno i srdačno - kao da mu je u najmanju ruku već punica.

Kad je upoznao roditelje svoje djevojke, tko su Markleovi, ali i koje su još pučanke udane za prinčeve pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 5. listopada. Uz ovaj broj ne propustite balzam za usne koji vam daruju Gloria i Rosal, a možete izaberati jednu od tri nijanse: ružičastu, ljubičastu ili crvenu.

Linker
25. travanj 2024 07:38