Profimedia, Press Association
Samo po svome

Meghan Markle ponovno se opire kraljevskim pravilima: Posljednji njezin potez sve je iznenadio

Napori vojvotkinje od Sussexa da ne bude tipična pripadnica kraljevske obitelji sve su češći i očitiji. Iako se udajom za princa Harryja morala maknuti s društvenim mreža i ugasiti svoj blog, čini se da će on igrati važnu ulogu u promicanju njezinog humanitarnog rada.

Nedugo nakon što se saznalo da je u vezi s princom Harryjem, Meghan Markle ugasila je sve profile na društvenim mrežama pa i svoj blog The Tig. Pravila britanskog dvora nalažu da pripadnici kraljevske obitelji ne smiju imati osobne profile na društvenim mrežama, blogove niti bilo kakve stranice na kojima dijele privatne informacije, političke stavove i drugo.

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 07: Meghan, Duchess of Sussex, attends the Women's Singles final match between Serena Williams of the United States and Bianca Andreescu of Canada on day thirteen of the 2019 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 07, 2019 in the Queens borough of New York City. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Getty Images

No, njezin menadžer Andrew Meyer podnio je zahtjev za prava na domenu "The Tig" do 2021. godine kako ga nitko ne bi mogao koristiti bez Meghaninog pristanka. Ova vijest pokrenula je šuškanja da bi Meghan mogla ponovno početi pisati blog, ali ovoga puta kako bi promicala svoje humanitarne projekte.

"Fascinantno je kako je Meyer pomogao Meghan da barem još neko vrijeme zadrži ime svoje stranica. S obzirom na to da ona nije tipična pripadnica kraljevske obitelji jer je odlučila gurati po svome, "The Tig" bi mogao igrati važnu ulogu u promicanju njezinih ciljeva i nastojanja", rekao je jedan od izvora blizak kraljevskoj obitelji.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 12: Meghan, Duchess of Sussex arrives to launch the Smart Works capsule collection on September 12, 2019 in London, England. Created in September 2013 Smart Works exists to help unemployed women regain the confidence they need to succeed at job interviews and return to employment. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Zahtjev uključuje i ime "Tigtots", za koje se vjeruje kako će biti blog na kojemu će Meghan dijeliti savjete o odgoju djece. Meghan se nedavno vratila s porodiljnog i odmah krenula u nove projekte. Prije dva dana u prodaju je pustila svoju prvu modnu kolekciju. U suradnji s humanitarnom organizacijom Smart Works, svojom prijateljicom, dizajnericom Mishom Nonoo te poznatim brendovima kao što su John Lewis, Marks & Spencer i Jigsaw osmislila je odjeću namijenjenu poslovnim ženama, a sav prihod od prodaje donirat će se spomenutoj organizaciji koja osposobljava žene za povratak u radnu sredinu.

Linker
20. travanj 2024 14:10