kako ih vidi amerika

Meghan Markle i princ na naslovnici: Harry se oslobodio uloge ‘pomoćnog kotača‘ u kraljevskoj obitelji

Godinu dana nakon što su princ Harry i Meghan Markle objavili da namjeravaju preseliti u Ameriku i odstupiti od svojih uloga u kraljevskoj obitelji, časopis People posvetio im je naslovnicu te priču u kojoj se veliča njihova ‘progresivna, nova uloga‘.

Dok su stanovnici Velike Britanije ljuti na princa Harryja, koji je "izdao povjerenje" te napustio kraljevsku obitelj i rodnu zemlju zbog ljubavi, Amerikanci nešto drugačije doživljavaju ljubavnu pričusimpatičnog princa i glumice Meghan Markle.

Meghan i Harry zvijezde su najnovijeg broja popularnog američkog časopisa People, koji donosi priču o dvoje ljudi koji su zbog ljubavi premostili sve prepreke te spasu princa koji je, po pravilima svoje obitelji bio primoran pristati na ulogu koja nije nimalo laskava.

Uz naslovnicu, na kojoj princ Harry i Meghan zamišljeno gledaju u daljinu te naslov: "Meghan i Harry: Kako s promijenili kraljevsku obitelj zauvijek", People se pozabavio teretom koji mlađa djeca kraljevskih obitelji nose na svojim leđima.

"Harry, koji se godinama marginalizirao zbog svoje uloge pomoćnog kotača u redu za krunu, u ulozi koja se godinama nameće djeci kraljevskih obitelji, kao što se nametnula i sestri kraljice Elizabete II., princezi Margaret, napokon je pronašao rješenje", objasnio je povjesničar kraljevske obitelji, Robert Lacey. "Rješenje - otići i započeti novi život. Ostati u sistemu znači pokoravati se onima starijima od sebe. Princ je otkrio da ima vlastiti identitet".

People je pohvalio "progresivnu novu ulogu" u kojoj su se našli Harry i Meghan, čija ljubavna priča zvuči kao radnja romantičnog Hallmarkovog filma te njihovu odluku da sami zarađuju novac. Izvori bliski paru za People su otkrili kako su Meghan i Harry sretniji no ikad, jer uz uživanje u obiteljskim obvezama vezanim za sina Archieja, imaju priliku raditi što vole i biti samostalni.

image
Meghan i Harry promijenili su povijest, piše People
FOTOGRAFIJE: ZUMAPRESS.COM/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA ZUMAPRESS.COM/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Bez obzira na sve što se dogodilo u 2020. godini, nisu požalili što su preselili u Ameriku. Sretni su što se mogu fokusirati na svoje projekte koji su im od velikog značenja", piše poznati tjednik.

Linker
25. travanj 2024 14:41