golupčići

Megan Fox svoga zaručnika stalno obasipa ljubavlju: Evo što mu je poručila za posebnu prigodu

Slavni par svoje Instagram profile stalno pune iskazima naklonosti jedno prema drugome, a Megan se za rođendan svog budućeg supruga zaista potrudila.

Američka glumica Megan Fox obasula je zaručnika Machine Gun Kellyja izrazima ljubavi i dobrim željama povodom njegovog 32. rođendana. Proslavio ga je prošli petak kad mu je napisala da je "prekrasna duša” s kojom je, vjeruje, karmički povezana.

“Svijet nema pojma kakvo nježno, lijepo srce imaš. U kojoj si mjeri velikodušan, apsurdno čudan, pametan i duhovit... Ti si najposebniji muškarac kojeg sam ikad upoznala. Sretan rođendan, ljubavi mog života!", stoji u objavi koju prenosi Page Six.

Ludo zaljubljeni par zaručio se početkom ove godine na plaži Ritz-Carlton Dorado u Portoriku: zaprosio ju je pokraj stabla gdje su jedno drugome prije dvije godine, na setu filma “Midnight in the Switchgrass”, izjavili ljubav dok je ona još bila u braku s glumcem Brianom Austinom Greenom.

Čitajte i: Megan Fox prekinula šutnju o razvodu braka i priznala što misli o novoj ljubavi bivšeg supruga

Datum još nisu odredili, no zvijezda filma „Dok nas smrt ne rastavi“ i bez burme na prstenjaku osjeća se "počašćenom time što ga voli“. Otkrila je kako je reper rođen mjesec dana ranije i zapravo se trebao roditi kao astrološki Blizanac, a ne Bik. S druge strane, glumica je također rođena u znaku Bika: 16. svibnja proslavit će 36. rođendan.

Smatra se da je ljubavni spoj poput njihovog vrlo senzualan, a ako se poklope svi detalji, veza dvoje Bikova može se pretvoriti u najveću ljubav u životu. Loša strana takvog spoja su posesivnost i ljubomora, što može dovesti do trzavica. Hoće li se to obistiniti u njihovoj vezi, pokazat će vrijeme.

Linker
19. travanj 2024 19:24