Promijenila ploču

Masovno su joj davali otkaze i govorili da je kriva za toksičnu radnu atmosferu, a sada se posipa pepelom

Talk show Ellen DeGeneres osvojio je People‘s Choice Award unatoč skandalima koji prate tu emisiju mjesecima. Podsjetimo optuživali su je za toksičnu atmosferu tijekom snimanja, a mnogi zaposlenici izašli su s pričama da su žrtve mobinga.

Lavina negodovanja, kritika i nezadovoljstva poklopile su voditeljicu Ellen DeGeneres (62) koju su zaposlenici optužili za razne propuste kao poslodavca. Dok su jedni govorili o nepravednim otkazima i smanjenju plaće, najviše pritužbi se vezalo uz producenta Kevina Lemana koji je navodno redovito seksualno zlostavljao zaposlenike. Takve glasine nisu joj išle u prilog, ali se slavna voditeljica izborila za mjesto ispod reflektora.

"Dobrodošli u 18. sezonu The Ellen DeGeneres showa. Ako ovo gledate jer me volite, hvala vam, a ako gledate jer me ne volite, dobrodošli", započela je Ellen uvodni govor u svom prepoznatljivom stilu u novom pojavljivanju.

Osvrnula se i na optužbe koje su je pratile nekoliko mjeseci, rekavši da se neke stvari definitivno nisu trebale dogoditi. "Želim se ispričati svima koje je ova situacija povrijedila. Znam da sam privilegirana i da imam moć i da to dvoje prati velika odgovornost. Prihvaćam potpunu odgovornost za to što se događa na mojem showu. Puno smo razgovarali proteklih mjeseci što možemo napraviti da poboljšamo atmosferu i radne uvjete, poručila je Ellen.

"Napravili smo potrebne promjene i danas okrećemo novu stranicu", promijenila je ploču.

"Uvijek želim biti najbolja što mogu. Ako sam nekoga pritom iznevjerila, povrijedila, jako mi je žao zbog toga", rekla je Ellen, iskazavši nadu da će njezin show i dalje biti mjesto gdje se ljudi mogu nasmijati i opustiti od svakodnevnih briga koje imamo i više nego dovoljno.

Tijekom skandala tri producenta su dobili otkaz nakon istrage, a ona je svima obećala bolje uvjete. To je bilo dovoljno da primi prestižnu nagradu i spomene vrijednu ekipu nakon što je primila prestižnu nagradu.

image
"Hvala što mi niste okrenuli leđa", poručila je obožavateljima...
FOTOGRAFIJE: E! ENTERTAINMENT/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA E! ENTERTAINMENT/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Hvala, hvala, hvala iz dubine srca. Ovu nagradu ne primam samo ja, nego je zaslužuje cijeli nevjerojatni tim koji omogućuju da emisija ide svaki dan. Daju od sebe 100 posto da to i ostvare", rekla je. "Uistinu ih volim sve... Zahvaljujem im što mi pomažu pripremiti show svakog dana i to tako da bude najbolji", rekla je razdragana voditeljica kojoj prijašnjih mjeseci nije bilo nimalo lako.

"Znam od koga stiže ova nagrada", hvala vam ljudi. Hvala mojim fanovima koji mi nisu okrenuli leđa, ne mogu vam ni reći koliko sam vam zahvalna na tome i koliko mi to znači...", rekla je.

Čitajte i:

Skandal Ellen DeGeneres ne jenjava: Sada se oglasila i supruga slavne voditeljice

Tužan dan za Ellen DeGeneres i njezinu suprugu Portiju: Oproštaj im je slomio srce na komadiće

Ostavila ih na cjedilu... Ekipa showa izvan sebe zbog načina kako ih tretira šefica: 'Licemjerna je'

Linker
19. travanj 2024 11:48