Povratak na posao

Martina Validžić u statement komadu koji ne može svatko dobro nositi: Kožna haljina idealna za jesen

Voditeljica se nakon povratka s godišnjeg odmora vratila brojnim angažmanima u kojima opet modno briljira, ostala je vjerna crnoj boji koju uglavnom bira, ali s neodoljivim detaljima.

Voditeljski duo HRT-a Martina Validžić i Ognjen Golubić pokazali su kako izgleda priprema emisije njih kao voditelja iza kamera. Voditeljica je u nekoliko fotografija pokazala svoje modne asistentice, odnosno kostimografkinju i kostimerku koje se brinu da je Martina pred kamerama uvijek besprijekorno uređena.

"Neugodno mi je kad me ovako bedinaju, ali kostimografkinja Nataša Svekler i kostimerka Olga Katalenić imaju sve konce u svojim rukama. I onda se Ognjen Golubić i ja pogledamo i zaključimo - pa nismo za bacit! Čak i iznadprosječno visoki za televizijske prilike", napisala je Validžić uz niz fotografija.

Maritina je zablistala u odličnoj kožnoj haljini koju ne može ovako dobro nositi svaka žena. Dugačak i masivan komad odlično joj pristaje i zbog visine, koju je i sama voditeljica spomenula. Gornji dio podsjeća na košulju, s prednjim kopčanjem, a cijelom prednjom stranom haljine dominiraju gumbi i nabrani predio u struku.

Statement komad

Haljina koja seže do pola listova Martina je odlično kombinirala s bež čizmicama od mekanog antilopa i visoku četvrtastu potpeticu.

Čitajte i: Čisti hedonizam omiljene HTV-ovke na godišnjem odmoru: Uživa kao da nema sutra

Martina Validžić, koja je ovo televizijsko ljeto obilježila briljantnim reportažama iz Tokija gdje je s kolegama pratila Olimpijske igre, vratila se sa zasluženog godišnjeg odmora kojeg je provela u Omišu.

Sada je prionula na nove produkcijske izazove među kojima je i dodjela nagrada koju je s kolegom snimala u Samoboru. Zajedničku fotografiju objavio je i kolega voditelj, koji se za prigodu odjenuo u tamnoplavo odijelo s užim nogavicama, čiju je boju naglasio uz bijelu košulju i smeđe cipele.

"Zgodna i pametni", napisao je Ognjen uz zajedničku fotografiju. Na generalnoj probi dodjele nagrada voditelj je otkrio da je njemu i Martini ovo prvi zajednički angažman na HTV-u nakon više od 20 godina.

Čitajte i: Martina Validžić otkriva kakav režim vlada na OI: ‘Iz hotela smijemo samo na petnaestak minuta, maske i na otvorenom‘

Linker
24. travanj 2024 02:53