Marko, Ana i Mar.
 Davor Matota
TATA I SIN U AKCIJI

Marko Tolja sinu pokazao što ga čeka: ''Brusiti, piturati, lakirati, blanjati, piliti i krpati''

Tata Marko Tolja i njegov Mar dio su dana proveli u luci pred obiteljskim plovilom, a tata mu je objašnjavao što ga čeka. Tolja je i sam obožavatelj jedrenja i plovila svih vrsta pa se nada da će i maleni zavoljeti morske razbibrige.

Marko Tolja (35) godinu i tri mjeseca uživa u čarima očinstva. Često nas na društvenim mrežama ''počasti'' svojim morskim zgodama i nezgodama, ali ne zanemaruje ni svoju fenomenalnu profesionalnu karijeru. Ovoga puta ćemo o zgodama.

Marko je svog petnaestomjesečnog sina Mara odveo u luku kako bi mu već od najranije dobi počeo usađivati ljubav prema brodovima, barkama i drugim morskim ''čudesima''.

''Upoznavanje mornara i broda. 4. generacija koja će ploviti, ali i brusiti, piturati, lakirati, blanjati, piliti, krpati itd itd'', napisao je Marko.

Dok on nasljednika priprema za brigu o obiteljskom plovilu, fanovi su komentirali kako je maleni brzo narastao i da je presladak.

Tolja je na Instagramu zabilježio i prve korake malenog Mara.

Njegovi pratitelji nisu propustili ni karantensku šetnju.

Zajedno su proslavili tatine Porine družeći se na plaži.

Marko je malenog dobio sa zagrebačkom ekonomisticom i bivšom manekenkom, pjevač se vjenčao u tajnosti 2018., a sretnu vijest tada je otkrio dizajnerski dvojac eNVy Room čiju je romantičnu haljinu Ana odjenula.

Davor Matota
Marko i supruga Ana.

Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu pred stotinjak gostiju. Romantični glazbenik pjesmu ''Sve što nisam ja'' koju je izveo na Zagrebačkom festivalu 2019. posvetio je trudnoj supruzi koja je u poodmakloj trudnoći snimala i spot.

''Kada ti se u kratkom razdoblju dogodi toliko lijepih stvari u životu, jednostavno ti inspiracija dođe i bez da je posebno tražiš'', rekao je tada emotivni riječki glazbenik.

Čitajte i:

Marko Tolja: Na vlastitoj sam koži osjetio što znači kada se prešute bitne stvari

Spektakularna proslava 25 godina Glorije s najvećim domaćim zvijezdama

Domaći glazbenik u karanteni se prihvatio posla koji mnoge plaši: 'Očajna vremena traže očajničke mjere'

Marko Tolja otkrio nam je spol djeteta i pokazao trudnu suprugu Anu

Svadbena zvona: Ivan Vukušić otkrio kako se provodi na momačkoj večeri Marka Tolje

Napuštena sela Hvara kao savršena kulisa za baladu o samoći Marka Tolje

Marko Tolja otkrio neugodno iskustvo: 'Jedna me cura uhodila dvije godine'

Linker
19. travanj 2024 21:19