Supruga Ana, bivša manekenka, nekad Marku pomaže s modnim kombinacijama.
 Vedran Peteh
PRVI KORACI

Marko Tolja objavio je snimku sa sinom Marom koju hvale mnoge poznate majke

Sinčić glazbenika Marka Tolje nedavno je napunio godinu dana, a dečki su ovih dana snimili emotivni video zbog kojeg su se svi njegovi pratitelji topili od emocija.

Pjevač Marko Tolja i njegova supruga Ana zadnji dan veljače 2019. su postali roditelji dječaka Mare. Godinu dana nakon, ponosni tata je objavio emotivni video u kojem sa sinom radi prve korake.

"Baby steps", napisao je glazbenik, a video su komentirale voditeljice Nives Ivanišević i Marijana Batinić koje su njegovu obradu na Instagramu nagradili srcima.

Sa zagrebačkom ekonomisticom i bivšom manekenkom pjevač se vjenčao u tajnosti 2018., a sretnu vijest tada je otkrio dizajnerski dvojac eNVy Room čiju je romantičnu haljinu Ana odjenula. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu pred stotinjak gostiju. Romantični glazbenik pjesmu 'Sve što nisam ja' koju je izveo na Zagrebačkom festivalu 2019. posvetio je trudnoj supruzi koja je u poodmakloj trudnoći snimala i spot.

Spica / Zagreb 15.02.2018. / foto: Davor Matota / Marko Tolja i djevojka Ana Ivancevic
Davor Matota / Davor Matota
Marko Tolja i supruga Ana Ivančević

'Kada ti se u kratkom razdoblju dogodi toliko lijepih stvari u životu, jednostavno ti inspiracija dođe i bez da je posebno tražiš', rekao je tada emotivni riječki glazbenik.

Linker
02. studeni 2022 12:43