Sve su krive cure!

Marko Petrić i Filip Vidović imaju dobre šanse za visok plasman u Plesu sa zvijezdama

Naši mladi glumci potvrdili su svoje sudjelovanje u poznatom showu, a konačno ćemo vidjeti jesu li vježbali s boljim polovicama.

Glumci Filip Vidović (31) i Marko Petrić (34) nova su lica showa "Ples sa zvijezdama". Iako smo ih imali prilike najčešće gledati na kazališnim daskama, sada ćemo uživati u njihovim pokretima. Iako je ples kao vrsta izvedbene umjetnosti vrlo blizak glumi, čini se kako su Petrić i Vidović svoje plesne pokrete do sada uvježbavali s djevojkama plesačicama.

Čitajte i: Jedan od naših najpoznatijih influencera natjecat će se u Plesu sa zvijezdama: ‘Plesni podij je moj!‘

Naime, Markova djevojka je profesionalna plesačica Tina Walme, koja je u ovom showu nastupila kao mentorica novinara Davora Garića i tako oduševila hrvatsku javnost. Podsjećamo, glumac se ranije okušao u natjecanju "Zvijezde pjevaju", a sada ćemo vidjeti je li uvježbavao ples s djevojkom Tinom. U objavi na svom instagram profilu podijelio je sreću i uzbuđenje zbog sudjelovanja i priznao kako je ples oduvijek njegova ljubav, a Tina ga je podržala toplim riječima na svom profilu.

Čitajte i: Iris Cekuš o prvom plesu sa zvijezdom plesnog showa: ‘Svi su nam se smijali, a onda me pokušao poljubiti...‘

A da glumac Filip Vidović, sin pokojnog Ivice Vidovića, ima iskustva na plesnom podiju dokazuje činjenica da je svoju dugogodišnju djevojku, plesačicu Natašu Pavičević, upoznao upravo na satovima salse u njezinoj plesnoj školi. Stoga se nada da će imati prilike pokazati svoje znanje salse, a veseli se i standardnim plesovima. Filip ne taji da je želja za sudjelovanjem u ovom showu postojana od njegove prve sezone, a njegovu ćemo plesnu strast sada moći i vidjeti.

Najveći kritičari mladih glumaca svakako će biti njihove djevojke, a kako će to izgledati doznat ćemo na proljeće.

Linker
20. rujan 2023 21:03