Dakota Johnson
 Pierre Teyssot / Splash News
NOVA LJUBAV U HOLLYWOODU

Markantan momak s Madisona ljubi 18 godina mlađu glumicu

Zvijezda filmskom serijala 'Pedeset nijansi sive' zaljubila se u 'momka s Madisona': par je u nekoliko navrata viđen zajedno, a s obzirom na to da da su oboje slobodni, mnogi vjeruju kako se rodila ljubav.

Glumica Dakota Johnson (28) i glumac Jon Hamm (46) viđeni su kako uživaju u čaši vina u Viceroy Central Park hotelu u New Yorku. Na svojem "skrivenom" spoju zadržali su se oko dva sata i iako su se nadali da ih nitko neće primijetiti, nisu izbjegli znatiželjne poglede obožavatelja koji tvrde da su izgledali potpuno "očarano jedno s drugim".

Ovo nije prvi put da su njih dvoje viđeni zajedno. Par je u travnju ove godine fotografiran na 70. rođendanu legendarnog glazbenika Eltona Johna.

Slavni glumac, zvijezda serijala "Momci s Madisona" i filma "Baby Driver" je prošle godine prekinuo dugogodišnju vezu s glumicom Jennifer Westfeldt, a od tada su ga spajali s Jenny Slate te Kate Beckinsale.

Brett D. Cove / Splash News
Jon Hamm

- Teško je biti solo nakon što si bio s nekim 18 godina. Stvarno je teško – izjavio je Jon ranije ove godine za InStyle, a sreću u ljubavi prošle godine nije imala niti Dakota koja je prekinula dvogodišnju vezu s dečkom Matthewom Hittom.

Splash News
Dakota Johnson

Linker
19. travanj 2024 01:07