I to nam slijedi...

Mario Valentić vratio se glumi nakon 15 godina: 'Zahtjevno je biti striper'

U seriji 'Na granici' slijedi glumačko iznenađenje - nakon 15 godina, glumac sve poznatiji kao fitness trener i pobornik zdravog načina života, Mario Valentić, tumačit će lik stripera Vanje. O poslovnim, ali i privatnim izazovima s obzirom na to da kod kuće ima malu bebu, progovorio je za Gloria.hr.

'U ulozi stripera bilo mi je zabavno i kreativno, tim više što je riječ o striperu Vanji iz Udbine! Izvrstan striper mora biti u top formi, ne samo zbog dobrog izgleda već ponajprije zbog plesa i zahtjevnih pokreta kojima želi oduševiti publiku. Ovo mi je prvo ovakvo glumačko iskustvo, do sada se još nisam latio ovakve uloge', ispričao je Mario Valentić, po struci kineziolog, za Gloria.hr.

Bivši Mister turizma, koji je sa zadnjim danom kolovoza napunio 38 godina, prije pet i pol mjeseci i drugi put je iskusio čari roditeljstva. Dijete, dječaka Nou, na svijet mu je donijela partnerica Ljiljana Mikić, inače menadžerica jednog zagrebačkog hotela.

'Treba mi snage i uz sve obaveze trudim se svaki dan ići u krevet najkasnije u 23 sata, kako bih uhvatio ključni dio noći za oporavak organizma. Srećom, bebo je super i sve ide izvrsno uz njega', pohvalio se ponosni tata mario koji je prvo dijete, sina Niku, dobio dok je bio u braku s voditeljicom Mirnom Maras.

Linker
22. rujan 2023 01:36