Instagram
Dani za tatu i sina

Mario Valentić sina Niku odveo u svetište

Kad god im se ukaže malo slobodnog vremena za uživanje udvoje, Mario Valentić i njegov sinčić Niko ulete u neku novu avanturu - ovih su dana u Španjolskoj i Francuskoj.

Hladan francuski dan nije bio razlog da kondicijski trener Mario Valentić i njegov osmogodišnji sin Niko odustanu od razgledavanja jednog od odredišta na njihovom proputovanju - sretni i nasmijani stigli u jedno od najvećih europskih marijanskih svetišta, Lourdes. Gradić na jugozapadu Francuske poznat je po ukazanjima Blažene Djevice Marije i oduševljava pet milijuna hodočasnika i turista svake sezone!

'Namjernici dobrih želja', napisao je ponosni otac pokraj fotografije ne kojoj sa sinom pozira ispred glasovite tamošnje bazilike. Sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama Mario podijelio i nekoliko crtica s ostalih njihovih odredišta na proputovanju, počevši od zračne luke Zagreb iz koje su letjeli prema španjolskom gradu Bilbao, a osobito ih je oduševila plaža u španjolskom lučkom gradu Donostia-San Sebastián.

Mario i Niko, kojeg trener ima iz prošlog braka, onog s voditeljicom Mirnom Maras Batinić, nekoliko puta godišnje odu na neko zajedničko putovanje koje uvijek uključuje avanturistički duh! Mario upravo čeka drugo dijete, sina, s menadžericom Ljiljanom Mikić.

Instagram

Instagram

Linker
04. kolovoz 2022 19:18