Mario Petreković u najljepšoj ženskoj pratnji.
 Neja Markicevic / CROPIX / CROPIX
Ovo je sve

Mario Petreković objavio sretne vijesti iz izolacije: 'Stiže beba'

Dok je kod kuće u izolaciji, komičar Mario Petreković u svom je uvijek duhovitom stilu javio sretne vijesti u svojoj maloj obitelji...

Srce Marija Petrekovića već dvije godine je u rukama stomatologinje Aleksandre Kramberger. Svoju djevojku svima je predstavio na premijeri filma 'Comics Sans' u zagrebačkom kinu Europa 2018. Nježni dodiri otkrili su kako je atraktivna brineta zavrtjela glavom popularnom komičaru.

premijera filma Comic Sans / kino Europa / Zagreb 05.03.2018. / foto: Davor Matota / Mario Petrekovic i vjerojatno djevojka Aleksandra (molim provjeriti)
Davor Matota

Slovenka iz Murske Sobote u Zagreb je stigla na Stomatološki fakultet, a strastvena je ljubiteljica surfanja i adrenalina što ju je zasigurno i povezalo s Bjelovarčaninom uvijek spremnim na akciju.

Gloria 25 godina / Lauba / Zagreb 27.09.2019. / foto: Davor Matota / Mario Petrekovic i djevojka Aleksandra Kramberger
Davor Matota
Mario Petreković s djevojkom Aleksandrom Kramberger.

"'Ko će koga, ako ne svoj svoga. IZVANREDNE VIJESTI!!!! #5rekovic #alex #dolly #šljiva #baby #samozaNEW #breakingnews #rastemo #iceicebaby #ljubav #love #family #happynews #sreća #sve❤", napisao je Mario uz urnebesne fotografije gdje drži dvije vrećice leda aludirajući na hit pjesmu Vanilla Ice - Ice Ice Baby.



Linker
11. travanj 2024 10:09