NOVI ČLAN

Marin i Kristina Čilić dobili drugo dijete: ‘Jedva čekamo odvesti ga doma k bratu Baldu‘

Supružnici su dočekali novog člana obitelji. Kristina je rodila zdravog dječaka, a vijest o tome podijelio je Marin na društvenim mrežama.

Hrvatski tenisač i olimpijac Marin Čilić sretnu vijest o dolasku još jednog člana u njihovu obitelj podijelio je na Instagramu uz fotografiju novorođenog sina kojeg drži za ruku.

"Naša mala obitelj narasla je za još jednog člana. Sretan sam što s vama mogu podijeliti da je Baldov najbolji prijatelj stigao. I odjednom, u timu nas je četvero. Dječak je odlično, a Kristina je prava rock zvijezda. Jedva čekamo malenog odvesti doma k njegovom bratu", napisao je Čilić u objavi.

U čestitkama u komentarima pridružili su se i tenisači Ivan Dodig te Nikola Mektić, a čestitao im je i nogometaš Luka Modrić napisavši Čiliću: „čestitke partneru!”. Njih dvojica su pobijedili na ovogodišnjem humanitarnom teniskom turniru u Petrinji - Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić. U rad je aktivno uključena i njegova supruga Kristina, koja je ove godine, unatoč tome što joj je liječnik pripisao mirovanje, došla na nekoliko sati kako bi pružila podršku svome partneru.

"Doma sam, odmaram, ali liječnik me pustio dva sata da pogledam mečeve, a onda moram natrag u krevet", rekla nam je tada Kristina te je dodala kako se unatoč tome, osjeća odlično. Za Gloriju je usporedila prvu i drugu trudnoću.

image
Kristina Čilić na Gem Set Hrvatska.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Čitajte i: Slatko iščekivanje Kristine Čilić: 'Liječnik mi je zabranio aktivnosti, ali me pustio da dva sata pogledam mečeve'

"Moram priznati da ne vidim neku preveliku razliku osim možda razdoblja trudnoće. U prvoj nisam imala iskustvo visokog stupnja trudnoće tijekom ljetnih mjeseci tako da ovaj put to vidim kao mali izazov", rekla je. Tada je dodala i kako kriterij kod odabira imena sigurno neće biti "neobičnost" te je naglasila kako su prvog sina, Balda, nazvali po njezinom pokojnom ocu kojeg je izgubila kao sedmogodišnja djevojčica. Otkako su dobili prvog sina, Kristina kaže kako se spavanje svelo na minimum. Baldo je živahno i sretno dijete, a ne sumnjamo kako će i njoj i Marinu, život biti još dinamičniji s dva malena dječaka.

Čitajte i: Marin i Kristina Čilić čekaju drugo dijete: ‘Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu‘

Linker
20. travanj 2024 02:19