Smjena na ekranu

Marijana Batinić više neće voditi ‘Ljubav je na selu‘: Nakon 12 sezona emisija dobiva novu voditeljicu

Slavonka Anita Martinović, možda nije osvojila ‘gospodina savršenog‘, ali zato je ostvarila posao karijere.

Simpatičnu Slavonku Anitu Martinović gledatelji su upoznali dok je tražila ljubav u emisiji "Gospodin Savršeni“, a sada će kao novo lice RTL-a dati sve od sebe kako bi farmerima u novoj, 13. sezoni emisije "Ljubav je na selu“ pomogla da ostvare svoje ljubavne snove!

Anita Martinović ima 37 godina i dolazi iz mjesta Gundinci u okolici Slavonskog Broda, no već dvadeset dvije godine živi u Zagrebu. Završila je studij modnog dizajna i godinama radila u modnoj prodaji. Potječe iz velike obitelji, ima dva brata i sestru s kojima je jako povezana. Čvrsto vjeruje kako se prava ljubav može roditi pred kamerama, a koliko je opuštena kad se snima, već je dokazala sudjelujući u RTL-ovu kulinarskom showu "Punom parom“ te kao britka, odlučna i energična kandidatkinja u "Gospodinu Savršenom“. Sada je pred njom novi veliki izazov - voditeljska uloga, i to u najdugovječnijoj te jednoj od najpopularnijih RTL-ovih emisija, no kako ističe, zahvaljujući dobroj atmosferi na setu i uhodanom produkcijskom timu, mjesta za tremu nije bilo pa je uživala u svakom trenutku stvaranja i snimanja nove sezone ‘Ljubav je na selu’.

image
Anita Martinović, nova je voditeljica emisije ‘Ljubav je na selu‘.
RTL

"Sve je bilo jako uzbudljivo, novo i potpuno drugačije nego kad si kandidat u nekoj emisiji. Sve su oči uprte u tebe, svi očekuju da ti vodiš igru. Bilo je zahtjevno, ali ekipa iza kamere sve je to odradila s jako puno razumijevanja i podrške, olakšavali su mi u svakom trenutku kad god su mogli. Najveća mi je želja bila pomoći kandidatima da se što lakše snađu i opuste jer sam i sama, kao kandidatkinja, bila u sličnoj situaciji te sam, na neki način, pokušala unijeti duh i ideju koja je prethodno zamišljena u emisiji“, kaže Anita.

Čitajte i: Marijana Batinić oprostila se od gledatelja: Otkrila nam je što planira u narednim mjesecima

Nova voditeljica odrasla na selu

"Marijana Batinić je toliko sezona savršeno odrađivala taj posao i postala zaštitno lice emisije, a sad se tu našao netko novi... Umjesto brinete odjednom neka plavuša, umjesto dalmatinskog slavonski govor... Iskreno se nadam kako će i publika i kandidati biti blagi te da će mi pružiti priliku“, posebno je naglasila nova voditeljica emisije.

image
Anita je i sama odrasla na selu pa se mogla poistovijetiti s farmerima.
RTL

S obzirom na to da je odrasla na selu, Anita priznaje da se mogla itekako uspješno poistovjetiti s farmerima koji su sudjelovali u novoj sezoni, a kazala je i što će sa snimanja posebno pamtiti. "Najljepši dio cijele priče svakako mi je sama komunikacija i interakcija s kandidatima. Uspjela sam se s njima povezati i na emotivnoj razini jer i sama znam što znači sanjati o voljenoj osobi, tako da sam dala sve od sebe kako bih im pomogla da pronađu svoju srodnu dušu. Proputovali smo čitavu Hrvatsku, doživjeli puno zanimljivih trenutaka koje možda u privatnom životu nikad ne bih doživjela. Upoznali smo različite ljude i njihove običaje, a opet, odakle god dolazili, sve ih je povezivalo ono isto - želja da nađu pravu i iskrenu ljubav“, otkrila je.

A kako se Anita snašla na selu i čija će sve srca uspjeti spojiti, gledatelji će imati priliku vidjeti uskoro, u 13. sezoni omiljene emisije "Ljubav je na selu“, samo na RTL-u.

Linker
13. kolovoz 2022 13:53