Bijelo joj dobro stoji

Marijana Batinić izgleda fenomenalno u vjenčanici, obukla ju je zbog Marka Tolje

Istarski glazbenik ima novu pjesmu, a glavnu ulogu u spotu povjerio je poznatoj Splićanki.

Marko Tolja sprema se osvojiti splitske Prokurative, a to namjerava napraviti s pjesmom ' Ljubavi promijenit ćemo ime' koju je predstavio ovih dana. Riječ je o ljubavnoj baladi iza koje stoje autori Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla, dok su za spot zaslužni Artema Dushkina i Matea Jurčića iz Lumiere Productiona.

Kreativnoj Toljinoj ekipi sasvim neočekivano pridružila se i Marijana Batinić, a omiljeni glazbenik namijenio joj je zanimljivu ulogu - njegove mladenke.

Iako su Marko i televizijska voditeljica u spotu sjajno odglumili zaljubljeni par, njihovi supružnici zacijelo su se dobro nasmijali gledajući kadrove u kojima njih dvoje razmjenjuju nježnosti budući da se svi međusobno dugo poznaju. Kako je Marko objasnio, on i Marijana u životu su puno toga prošli zajedno, a zadnje vrijeme joj je i pomagao oko priprema za izvedbe u RTL-ovom showu 'Masked Singers'.

Upravo je zahvaljujući toj suradnji i došao na ideju da dugogodišnju prijateljicu angažira u svom spotu za pjesmu s kojom će nastupiti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Novom ulogom oduševljena je i Marijana koja je na Instagramu objasnila da joj je ovo prva prava vjenčanica jer se za njezinog supruga Mateja Pašalića udala u bluzi i kratkoj sivoj suknji.

"Jedna stara, jedna nova i jedna posuđena. Stara je bijeli kaftan iz prošle IKona kolekcije, nova bijela haljina je iz najnovije kolekcije i da se udajem, ona bi bila moj izbor nakon crkve, a kad sam kao mlađa maštala o svom vjenčanju, uvijek sam se vidjela u vjenčanici @matijavujica koju sam za ovu prigodu i posudila. A za sveeeeee je kriv Marko Tolja koji me pozvao da mu se pridružim u spotu za njegovu novu pjesmu 'Ljubavi promijenit ćemo ime'", napisala je Marijana na njezinom Instagramu uz kadrove iz Toljinog spota.

Čitajte i: NAŠI NAJPOZNATIJI DIZAJNERI CIPELA PREDSTAVLJAJU SVADBENU KOLEKCIJU: NE MOŽEMO SE ODLUČITI KOJE SU NAM ŠTIKLICE LJEPŠE!

Linker
25. travanj 2024 03:30