EMOCIJE NA VRHUNCU

Marijana Batinić emotivnom objavom suprugu Mateju čestitala desetljeće poznanstva: ‘Nosile su nas i bure i oluje...‘

Televizijska voditeljica u najnovijoj objavi na Instagramu suprugu Mateju čestitala je na deset godina poznanstva, od kojih su šest godina u sretnom braku.

Upoznali smo se prije točno deset godina i otada plovimo zajedno. I nije uvijek bonaca. Nosile su nas i bure i oluje, ali mi smo uvijek puhali u ista jedra. U tih deset godina ostvarili i više nego što smo sanjali, stvorili dom našoj djeci i ono najvažnije - sačuvali jedno drugo. Sve manje sanjamo i sve više živimo svoj san, samo neka tako i ostane. Ništa nam više od ovog ne treba. Sretna nam 10. godišnjica!

Ovim je riječima popularna televizijska voditeljica Marijana Batinić čestitala prvo desetljeće poznanstva sa suprugom, bivšim rukometašem Matejom Pašalićem te objavila njihovu zajedničku fotografiju iz nešto mlađih dana, kada su njih dvoje "koračali" bez kćeri, starije Ene i mlađe Roze. Fotografiju koju je podijelila bila je s njihovog prvog zajedničkog putovanja, a upoznali su se na Halloween partyju u zagrebačkom klubu Katran prije točno deset godina. Kad je privatni život u pitanju, Marijana često s pratiteljima dijeli svakodnevne situacije, no supruga spominje većinom kada su godišnjice ili rođendani.

O braku sa srodnom dušom govorila je prije dvije godine za magazin Gloria.

"Kad sam bila mlađa više sam se svađala, a znala sam se i zavaravati da pomirbe unose dinamiku i strast u vezu. Danas mi je miliji moj mir, a dramu izbjegavam u širokom luku, iako taj ludi dalmatinski temperament ponekad izađe na površinu. Nekako sam blizu onoj "Bolje biti u miru, nego u pravu", a kao roditelj trudim se ne zaboraviti da sam i ja bila dijete. Kad sagledam stvari iz dječje perspektive, bolje se razumijemo, a razumijevanje je ključ u uspostavljanju reda i stjecanju autoriteta", rekla je Marijana u intervjuu.

image
Marijana Batinić i Matej Pašalić
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Intimno vjenčanje

Iznenadno vjenčanje ona i Matej imali su u Zagrebu u siječnju 2015., nakon tri godine veze, a mjesec dana kasnije na svijet je stigla Ena, danas ponosna prvašica. U rujnu prošle godine Marijana je rodila Rozu, kojoj je starija kći nadjenula ime.

Čitajte i: Marijana Batinić u voditeljskoj ulozi u kojoj je dosad nismo imali prilike vidjeti: 'Radujem se razmjeni kuliinarskih savjeta'

Dosad je bila na porodiljnom dopustu, no vrlo brzo se vraća na televiziju, odnosno prihvatila je novi projekt i ujedno i izazov. Po prvi će put preuzeti voditeljsku palicu kulinarskog showa "Tri, dva, jedan - kuhaj". Jedva čekamo!

Linker
20. travanj 2024 01:19