Instagram/Facebook
LUDILO NA POLJUDU

Marijana, Ana, Belma... I poznate ljepotice partijale na Ultri!

Voditeljica Marijana Batinić sa suprugom, glumica Ana Gruica, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, voditeljica Balma Džomba, glumac Mislav Čavajda, plesač Tomislav Petranović te hrvatski olimpijac Mario Todorović samo su neka od poznatih lica koja su u vikendu iza nas pohodila ULTRA Europe festival na Poljudu

Festival elektroničke glazbe, koji je o duševio tisuće rasplesanih partijanera iz više od 100 zemalja svijeta, vrvio je i poznatim domaćim facama. Mnogi su se ludom zabavom pohvalili i na društvenim mrežama.

'I mi na Ultri', pohvalila se objavom na društvenim mrežama voditeljica Marijana Batinić. Na fotografiji pozira sa suprugom Matejem Pašalićem, koji je jedva pristao pozirati s druge strane fotoobjektiva. 'Muž baš i nije sretan što je stao pred objektiv. Sretniji je s druge strane fotoaparata... ', otkrila je Marijana, a na licima se paru vidi da su uživali u festivalu.

Facebook

Ana Gruica, splitska glumica sa zagrebačkom adresom, bila je toliko oduševljena izlaskom na Ultru, da je svima dala do znanja: 'Vidimo se dogodine'. Njezin je styling bio poprilično hrabar – šorc i kratki top koji je više nalikovao gornjem dijelu kupaćeg kostima. Društvo joj je pravio dugogodišnji prijatelj, voditelj i glumac Mario Perkušić.

Instagram

Instagram

Riječima 'Doživjeti Ultru' oglasila se s festivala i voditeljica Belma Džomba, a dobro raspoloženje širila je i modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Aleksandra se vraški pobrinula se i za svoj festivalski look – došla je u svilenom topu obrubljenom čipkom, u stilu spavaćice, te suknji s uzorkom cvijeća i ananasa.

Instagram

Niko Goga

Glumac Mislav Čavajda, plesač Tomislav Petranović te hrvatski olimpijac Mario Todorović također nisu skrivali oduševljenje festivalom.

Niko Goga

Niko Goga

Niko Goga

Promo

Najzvučnije ovogodišnje zvijezde koje su rasplesale su Poljud su Steve Angello, Carl Cox, Steve Aoki, David Guetta, Armin van Buuren, Steve Aoki, Carl Cox, Marco Carola, John Rundel, Julian Jordan, Kura, Martin Garrix, Hardwell, Afrojack, Nicky Romer, Showtek, The Martinez Brothers...

Slijedi mini turneja po najljepšim hrvatskim otocima – ponedjeljak je rezerviran za uživanje na plaži Zlatni Rat u sklopu Brač Regatte, a zatim se najzagriženiji fanovi elektroničke glazbe i vrhunskog provoda sele na otok Hvar gdje će na tulumu ULTRA Beach uživati u nastupima Dash Berlina, Sunneryja Jamesa & Ryana Marciana, Vicetonea te domaćeg dvojca Vanillaz. Closing Party se održava na Visu, točnije na tvrđavi Fortica uz program Resistance koji predstavlja B2B nastup Sashe i Nic Fanciullija.

Linker
17. travanj 2024 07:51