Sretne vijesti

Marija Selak i Nino Raspudić čekaju svoje drugo dijete: Beba bi trebala stići na ljeto

Bračni par Raspudić već ima dvogodišnju djevojčicu Danicu, a Nino ima i kći Floru iz prvog braka.

Bračni par i saborski zastupnici Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić imaju sretne vijesti, kako javlja portal Teleskop.hr dobit će drugo dijete. U članku se tvrdi kako imaju ekskluzivne informacije da je zastupnica Raspudić u 10. tjednu trudnoće, što znači da bi beba na svijet trebala doći sredinom kolovoza ove godine.

Bračni par Raspudić već ima dvogodišnju djevojčicu Danicu, a Nino ima i kći Floru iz prvog braka. Da su u braku saznalo se početkom 2020. godine, nakon što se Marija Selak Raspudić pojavila u Mostovoj promotivnoj kampanji s novim prezimenom.

image

Bačni par Raspudić čeka svoje drugo dijete.

RANKO SUVAR/CROPIX

Samozatajni par rijetko govori o svojoj vezi javno, pa tako nisu ni tada, prije ulaska u politiku oboje su gradili karijere na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a surađivali su i u emisiji ‘Peti dan’. Odluku o ulasku u politiku donijeli su istovremeno i zajednički na prošlim parlamentarnim izborima ušli u Sabor na listi Mosta.

Ta je 2020. godina za Raspudiće bila prijelomna na više polja - bračnom, roditeljskom i onom karijernom. Gotovo istovremeno su odlučili ući u politiku, stupili su u brak i postali roditelj. Međusobna ljubav i podrška nikada nije bila upitna, a vidljivo je to i iz zajedničke odluke da 'napuste' uspješne karijere - ona filozofkinje i bioetičarke, a on talijanista, spisatelja i prevoditelja - kako bi stupili u političku arenu.

Čitajte i: Bračni parovi zavladali politikom! Marija Selak Raspudić otkrila zašto je rano napustila stožer

image

U politiku su ušli zajedno 2020.

RONALD GORSIC/CROPIX

Zajednička odluka

Sam Nino Raspudić na Facebooku je otkrio da ga je, nakon odluke da podrži Božu Petrova, supruga ubrzo podržala. U svemu su zajedno - roditeljstvu, ljubavi i politici. Kada su u izbornoj noći u srpnju 2020. čekali rezultate, Marija je tek nakratko došla u stožer Mosta - kako je tada otkrila za Gloria.hr, brzo se vratila kući zbog njihove malene bebe Danice.

"Treba biti ponizan i u pobjedi i u porazu. Čekamo još finalne rezultate pa ćemo vidjeti. Sad sam doma s bebom, ona je ipak prioritet, a slavit ćemo kada bude konkretnih rezultata našeg rada. Bilo je naporno s bebom kroz predizbornu kampanju, no ona mi je istodobno i najveći poticaj, kao što svaka novopečena majka zna, beba daje snagu za sve", otkrila je tada Marija za Gloria.hr.

Linker
10. travanj 2024 23:48