Getty Images
kakav šarmer

Maria Šarapova se javila Đokoviću: Odmah nakon upoznavanja dogovorio je večeru, a ona ga nije mogla reći ne

Novak Đoković je na svom Instagram ugostio bivšu kolegicu Mariju Šarapova, a slavni sportaši su razgovarali o trenutnoj nesvakidašnjoj situaciji u svijetu, te su se na radost svih prisjetili nekih zajedničkih uspomena.

Poznata Ruskinja Maria Šarapova je zablistala u opuštenom izdanju - običnoj crnoj majici i duksi, a tijekom poziva uživo došla je do izražaja njezina prirodna ljepota, jer nije nosila ni malo makeupa.

"Tijekom zadnjeg snimanja reklame sam te lupila u nezgodno mjesto, ali kasnije si osvojio nekoliko Grand Slam turnira, pa bi bilo dobro možda to ponoviti", smijala se Maria koja je odala da ju je mladi Novak osvojio svojim stavom. "Igrali smo parove u La Quinti na Indian Wellsu. Oboje smo bili mladi, ti nisi imao Grand Slam titulu, mislim čak da do tada nisi osvojio nijedan turnir. Sjećam se da si mi rekao: 'Ako te pobijedim, plaćaš večeru. Mislila sam si: 'Tko je ovaj klinac?' Otišli smo na večeru i sjećam se da si odjednom izvadio staru Kodakovu kameru i zamolio konobara da nas fotografira. U tom trenutku sam pomislila: 'Zar sam ovo uradila? Ponudila sam se za večeru'. I, evo nas gdje smo sad", rekla je Šarapova koja se našalila da je Novak pozvao na večeru jer je bio njezin fan. Novak je priznao da je izgubio taj aparat za fotografiranje i zamolio je Mariju da prizna da je namjerno izgubila kako bi dobila priliku da izađe s njim.

LONDON - JUNE 22:  Novak Djokovic of Serbia (L) chats with Maria Sharapova of Russia (R) during training before the Wimbledon Lawn Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on June 22, 2008 in London, England.  (Photo by Ryan Pierse/Getty Images)
Getty Images

U razgovoru koji je trajao više od sat vremena Novak Đoković i Maria Šarapova razgovarali su i o dokumentarnim filmovima.

Tako je srpski tenisač savjetovao Ruskinji da pogleda dva dokumentarca - jedan o Kobeu Bryantu, a drugi o odnosu Dražena Petrovića i Vlade Divca.

LONDON, ENGLAND - JULY 04:  Maria Sharapova of Russia the girlfriend of Grigor Dimitrov of Bulgaria watches his Gentlemen's Singles semi-final match against Novak Djokovic of Serbia on day eleven of the Wimbledon Lawn Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 4, 2014 in London, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Getty Images

"Jednom braća je priča o dvojici košarkaša s ovih prostora. HBO je taj film napravio s Divcem. S druge strane, Dražen je bio najbolji igrač s prostora bivše Jugoslavije i poginuo je u prometnoj nesreći. Igrao je u NBA ligi, s Hrvatskom osvojio olimpijsko srebro protiv Jordanovog Dream Teama. Divac i on su bili jako bliski, bili su cimeri, nerazdvojni, a onda je počeo rat...", objasnio je i zahvalio se Mariji na razgovoru...

Pročitajte i:

Marija Šarapova je sve iznenadila! Objavila je svoj broj mobitela i svima dala zadatak

Maria Sharapova jednom je fotografijom potvrdila što su svi nagađali

Novi par za poglede: Maria Sharapova zaljubila se u prijatelja Kate i Pippe

Linker
24. travanj 2024 18:19