Čari baka-servisa

Mare Mikulić uživa zbog posjeta jedne žene, dobro je iskoristila njenu pomoć: ‘Blažena bila, ma sve joj se pozlatilo‘

Brojni roditelji malene djece, koji se iz bilo kojeg razloga ne mogu osloniti na pomoć baka i djedova itekako mogu shvatiti koliko takva pomoć znači, a naglasila je to više puta i naša glumica.

Glumica i majka trojce sinova živi u Zagrebu, dok je njena obitelj u Hercegovini, što znači da blagodati baka-servisa Marijana Mikulić nema svakoga dana - nego u trenucima kada jedni druge posjećuju. A ove je jeseni i zime Mare imala dulju posjetu svoje majke, što se ponovilo i sada početkom 2022.

"Opet mi je došla mater. U jednom danu sam obavila farbanje, trening, sastanak, dite odvela dovela iz vrtića, skuvala ručak, složila dičinje ormare dok je ona vodala unuče po parkiću.

A sad odo' s mužem van dok baba ostaje u raljama unučadi. Blažena bila, ma sve joj se pozlatilo", otkrila je glumica uz fotografiju nove frizure koju je snimila tijekom dana u parku.

Kasnije navečer, kako je i rekla, sa suprugom Josipom Mikulićem otišla je u izlazak, što su zabilježili i zajedničkom fotografijom. Uz selfie na kojem Mikulići ne mogu sakriti dobro raspoloženje, Mare je kratko napisala "Mi".

Čitajte i: Marijana Mikulić otvorila nam je vrata zagrebačkog stana nakon makeovera

'Možda ovaj brak i opstane'

Brojni roditelji malene djece, koji se iz bilo kojeg razloga ne mogu osloniti na pomoć baka i djedova itekako mogu shvatiti koliko takva pomoć znači.

Marijana je i sredinom prosinca otkrila kako joj je majka došla u posjet i ostala punih mjesec dana i tom su prilikom ona i suprug uživali u izlascima, na koje rijetko kad mogu ići zajedno. A Mare je to opisala na sebi svojstven duhovit način.

"Ne krijem ja muža, nego rijetko igdje možemo zajedno kad uvijek jedno od nas ostaje doma čuvati, hraniti, uspavati. Evo, došla baba na tjedan dana, a zarobili smo je na pet tjedana, pa se stiglo i na večere, u kino, na koncert... Možda ovaj brak i opstane, zahvaljujući babi, naravno", napisala je Marijana Mikulić.

Linker
16. travanj 2024 08:08