Hit sezone!

Manekenka Emily Ratajkowski niže uspjehe: Lansirala modnu liniju bijelih tenisica

S dolaskom proljeća, na gradske ulice vratit će se i popularne Superga tenisice u kreativnoj suradnji sa slavnom manekenkom. Poznata fashionistica i trendseterica odvažila se dizajnirati kolekciju tenisica koje obožava nositi.

Američka manekenka, glumica i autorica Emily O'Hara Ratajkowski, osim što niže uspjehe u manekenskoj karijeri, još od 2015. godine razvija svoju karijeru u dizajnerskim vodama, a po svemu sudeći odlično joj ide! Ovog puta dizajnirala je liniju bijelih tenisica koja će zasigurno razveseliti njezine fanove.

"U posljednje vrijeme ne nosim visoke pete", otkrila je manekenka za magazin Vogue te dodala kako je tijekom pandemije većinu vremena provodila kod kuće, a budući da je postala i majka ističe kako se najbolje osjeća u tenisicama.

"Živim u New Yorku i imam jako velikog psa, tako da stalno hodam i najudobnije mi je u tenisicama. Možete ih obući u svim prilikama, a ja zaista volim klasičnu jednostavnost Supergasa".

Dugogodišnji obožavatelji ovog trenda rado su dočekali novu suradnju jer Ratajkowski i Superga odlično spajaju klasiku sa buntom.

Čitajte i: Glumica Emily Ratajkowski u svojoj prvoj knjizi ‘ogolila‘ dušu

image

Emily Ratajkowski ulicama New Yorka

ENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Podsjetimo, modna ikona je prije pet godina pokrenula vlastitu liniju Inamorata i tada je počela njena ljubav prema dizajnu i kreiranju vlastitih proizvoda.

“Obožavam kreirati stvari, ali nikad prije nisam dizajnirala tenisice, tako da sam jednostavno dobila ideju da preradim Supergu. Dogodilo se u pravom trenutku, kao i prije četiri godine'", priznala je Ratajkowski koja je otkrila i da voli redizajnirati klasiku.

“Nedavno sam jednostavno odlučila nositi ono što želim umjesto da slijedim trendove koji dolaze i prolaze”, dodala je manekenka koja kombinira tenisice s trenirkama, ljetnim haljinama, oversized odijelima te minicama.

Ratajkowski je dodala svoj vlastiti potpis na novu liniju Superga tenisica s neobičnim vezicama te dodala zanimljiva krilca sa strane s ugraviranim logotipom i prljavo bijelu potplatu, po čemu će i biti prepoznatljive na tržištu.

Čitajte i: Emily Ratajkowski o prokletstvu vlastite ljepote: U ‘raljama‘ muškaraca doživjela je brojne neugodnosti, a sad ih je razotkrila!

image

Manekenka u društvu supruga Sebastiana McClarda

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

“Ne volim kad mi obuća odgovara bijeloj majici pa sam silno željela stvoriti nešto potpuno drugačije. Dodali smo i rebraste linije na potplat kako bi izgledale više sportski'', ispričala je manekenka te poručila i da voli tenisice koje izgledaju malo 'prljavo i istrošeno'".

Linker
19. travanj 2024 23:05