Profimedia, Xposurephotos
Nova naslovnica

Manekenka Emily Ratajkowski izjavama o grudima ponovno podiže prašinu

U iskrenom intervjuu za američki beauty magazin Allure 26-godišnja glumica i model otkrila je kako joj nije jasno "zašto ljude toliko vrijeđaju grudi".

"U tom sam trenutku shvatila da nešto nije u redu s našim društvom. Kada vidimo grudi, ne pomislimo odmah na ljepotu i ženstvenost. Prvo nam na pamet padaju vulgarne slike." otkrila je u razgovoru za Allure, čiju kolovošku naslovnicu krasi. Da je Emily Ratajkowski puna samopouzdanja i zadovoljna svojim tijelom mogli smo zaključiti već od prvog puta kad se pojavila na zvjezdanoj sceni - u spotu pjevača Robina Thickea "Blurred Lines" u kojem je plesala potpuno gola - a od tad u svim intervjuima otvoreno govori o svojoj seksualnosti, feminizmu te ističe kako bi žene trebale raditi na tome da se osjećaju dobro u svojoj koži.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Bez obzira na to što se od glazbenog spota pojavljivala na stranicama modnih magazina i pistama te je nanizala uloge u filmovima "Nestala" i "Svita" novinske stupce redovito pune njezine fotografije u bikiniju koje objavljuje na Instagram profilu te izjave. "Ako se žena odluči odjenuti seksi, to ne znači da nije feministkinja. Sve bi trebale raditi stvari za sebe. Ako je to njezin izbor, ako se u tome osjeća dobro, onda je to odlično. Bravo za nju!" rekla je Amerikanka, koja je otkrila i da je na audicijama za filmove nekoliko puta odbijena i to s objašnjenjem da su joj "grudi prevelike za ulogu".

Emily Ratajkowski and Jeff Magid take a stroll through Los Angeles, California, USA. 
<P>
Pictured: Emily Ratajkowski
<B>Ref: SPL1535908  110717  </B><BR/>
Picture by: SAF / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
SAF / Splash News

Manekenka s losanđeleškom adresom, poznata po svojim dugačkim smeđim uvojcima, na fotografiranje za naslovnicu - na kojoj nosi popularni bob - stigla je sa seta trilera "Welcome Home" kojeg snima s glumcem Aaronom Paulom. "Ovakvu frizuru nosim od srednje škole... Nikad nisam bojala kosu. Moram priznati da me nije iznevjerila! Nosila sam lažni bob na dodjeli nagrada Zlatni Globus - to mi se svidjelo. Moja majka ima kraću kosu i uvijek se divim kako njoj to odlično pristaje. Ali nakon jedne probne večeri, već mi je dosadila kratka frizura." zaključila je atraktivna Amerikanka.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Linker
12. travanj 2024 08:43