dirljiva objava

Manekenka čestitala prvi nebeski rođendan sinčiću koji je preminuo sa samo pet mjeseci od tumora na mozgu

Američka mankenka tužnom objavom na Instagramu čestitala je prvi rođendan sinčiću Zenu koji je preminuo krajem prošle godine kao petomjesečna beba od tumora na mozgu.

Alyssa Scott, američki model i bivša partnerica Nicka Cannona, TV voditelja i komičara s velikom tugom prisjetila se njihovog sinčića koji je krajem prošle godine preminuo sa samo pet mjeseci od tumora na mozgu.

"Sretan ti nebeski rođendan Zen. Bit svih mojih emocija koje osjećam danas je nepremostiva ljubav. Uvijek dajem sve od sebe da budem pozitivna, ali trenutno ne mogu, a da ne zaplačem i povičem - nije trebalo biti tako. Silmo bih željela bih da si ovdje s nama. Odmori tamo gore, visoko!", napisala je na svom Instagram profilu razmišljajući kako bi sada maleni puzao i mljackao svoju rođendansku tortu, a ona bi mu ona pomogla otpuhnuti prvu svjećicu.

Alyssa Scott ne može prežaliti svog sinčića kojem je zloćudni tumor otkriven slučajno, na rutinskom pregledu. Dva mjeseca nakon njegove smrti je izjavila: "Moje posljednje riječi koje sam ti uputila bile su ‘Ovdje sam, volim te.‘ To će mi biti u glavi sve do dok budem živa."

Maleni Zen bio je drugo Alyssino dijete, iz bivše veze ima četverogodišnju djevojčicu, a Nicku Cannonu sedmo. S njegovom smrću život je stao neutješnoj majci, dok je tata bez sumnje jednako tužan, ipak okrenuo novu stranicu u životu i s novom partnericom čeka osmo dijete, a navodno čeka još i blizance s bivšom djevojkom.

Linker
18. travanj 2024 11:13