UVIJEK ‘IN‘ BEBA

Maleni Bloom Tatarinov više ne vozi samo skuter, već ima novu ‘pilu‘: ‘Pojest ću ga koliko je sladak‘

Najpoznatija beba u Hrvata, sin pjevačice Maje Šuput, gotovo uvijek je pod budnim povećalom javnosti, a ovog puta svima je za oko ‘zapela‘ njegova nova igračka. Po svemu sudeći obitelj Tatarinov voli nagrađivati malenog dječaka skupocijenim poklonima.

Prvo dijete Maje Šuputa i Nenada Tatarinova, maleni Bloom najpraćenija je beba na društvenim mrežama, a svaki njegov potez i outfit postaje apsolutni hit na društvenim mrežama. Ovog puta pažnju je ukrala njegova nova igračka, luksuzni maleni autić, a još nedavno je na Instagramu osvanula fotografija na kojoj pozira uz skuter.

''Mr. Bloom Tatarinov. Pojest ću ga koliko je sladak'', napisala je Šuput ispod fotografije na kojoj dječak pozira uz novu igračku.

''Pa i ja bi ga mogla pojesti od slatkoće, predivan je od rođenja'', ''Bože koliko volim ovo dijete, on mi uljepša dan'', ''Med medeni'', ''Ima on nešto i tatinog'', ''Registracija mu je vrh- Stuttgart'', ''Već je sad pravi mali šarmer'', samo su neki od komentara Majinih obožavatelja.

Čitajte i: Maja Šuput o otkazivanju showa: ‘S razlogom se meni digla kosa na glavi‘

Podsjetimo, pjevačica je trenutno posvećena novom projektu 'Ples sa zvijezdama', gdje je dobila ulogu voditeljice, a nedavno je imala i poprilično nezgodnu situaciju tijekom emitiranja emisije uživo. Svoju glamuroznu crvenu haljinu uništila je tortom pa su joj u pomoć pritekli televizijski asistenti i osobni stilist Marko Grubnić koji se pobrinuo za cijelu situaciju i 'backup plan' s novim outfitom. Tom prilikom Šuput se oglasila i na Instagramu povodom nezgode koja joj se dogodila.

''Govorili su mi svašta se može dogoditi kad idemo live, na ovo nisam računala. Adrenalin, uzbuđenje, strka i ludilo... uglavnom, bilo mi je savršeno. Moja doza stresa u kojoj uživam'', napisala je Šuput u šaljivom tonu na Instagram profilu.

''I tako smo izvukli asa iz rukava'', poručila je nakon što se presvukla u novu crvenu kombinaciju i pokazala svima da je problem s outfitom riješen u rekordnom roku.

Linker
19. travanj 2024 15:36