siječanj koji će pamtiti

Maldivi, Havaji, Dubai: Evo gdje domaće zvijezde uživaju na godišnjem iz snova

Kaže se da kako bude slavlje za Novu, tako će vam biti nova godina. U prvim danima nove mnoge zvijezde su uzeli slobodne dane i krenule puniti baterije za nastavak godine u egzotičnim krajevima.

Pjevačica Severina Kojić sa suprugom Igorom i sinom Aleksandrom otišla je odmarati na egzotičnim Maldivima. U veljači pjevačica planira objaviti svoj novi album, a nakon emotivne i naporne godine, u kojoj se nastavlja borba na sudu s njezinim bivšim parternom, Milanom Popovićem, Severina je odlučila otići na odmor s obitelji, nakon što je objavila svoj singl 'Imaš pravo'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Dragi moji, u novoj godini vam želim da se vratite u djetinjstvo kad ste bili mali, nevini, neiskvareni, kad ste bili novi mladi softver u koji su godinama raznorazni krivi ljudi, teške situacije, tuge, nesreće, bolesti, ponižavanja na svim poljima, svadja u kući, na poslu, od malih prekrasnih bića stvorili to što smo danas. Dragi Djeda Mraze, daj da sebi stvorimo sreću koju su drugi godinama kvarili. Skini sa ljudi oklope lažnog samopouzdanja, bahatosti, zloće, hladnoće, ogovaranja, zavisti, ljubomore i površnosti. Dragi Djede Mraze, vrati nas sve na tvorničke postavke i pusti nas da sami izaberemo svoju sreću i ljude koji nas bezuvjetno vole. Želim vam to od danas pa do kraja života. U ogledalu nećete vidjeti svoju nutrinu pa vam ne želim da budete lijepi, debeli,mršavi i ono što mislite da će se svidjati drugima. Želim vam da ste lijepi iznutra u svakom kutku vašeg tijela i da nikad ne osjetite bol i da vas nikad nitko ne povrijedi. Ne dozvolite da vama vladaju ljudi,novac i prošlost. Budite ponovo djeca jer umjetnost života je uzdići se do jednostavnosti. Budite mi zdravi i volim vas puno️ Živjela ljubav!...jer #ljubavseljubavljuvraca #volimstosevolimo #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

U toplim krajevima je i pjevačica Franka Batelić koja je napokon dočekala medeni mjesec sa suprugom Vedranom Ćorlukom. Kako se nakon vjenčanja u Istri Vedran morao vratiti u Rusiju, sada su si dali oduška pa su nakon što je izdala album 'S tobom' skoknuli do New Yorka, a zatim produžili za Dominikansku Republiku. Domaći par napokon je došao na svoje, a Vedran se pohvalio da na horizontu vidi samo svoju gospođu.

Lejla i Tarik Filipović ulazak u Novu godinu slavili su u dalekom Miamiju u kojem su proslavili i 11. godišnjicu braka. Slavna obitelj je preko bare do 12. siječnja, odnosno do kraja školskih praznika. 'Na Floridi, u Cape Coralu smo, kod moje sestre i šogora i s njima ćemo proslaviti godišnjicu braka i Novu godinu', rekla je Lejla koja je nedavno objavila fotografiju s plaže gdje je romantični suprug nosi u naručju.

Petra Nižetić i njezin suprug Frano Mastelić San Francisco su zamijenili egzotičnim Havajima. Zavaljeni u ležaljku, bračni par je s velikim osmjehom objavio da su na fiestu. Petri je Frano koji vodi građevinsku firmu, okrenuo život naglavačke - zbog ljubavi se bez puno razmišljanja preselila na drugi kontinent.

TV-ova voditeljica i sportska novinarka Mirna Zidarić sa suprugom, zagrebačkim arhitektom Zoranom otputovala je u Dubai gdje se odmaraju od svakodnevice. Na istoj destinaciji se odmara violončelistica Ana Rucner gdje je pokazala svoju vitku liniju, kao i djevojka hrvatskog reprezentativaca Duje Ćaleta Cara, Adriana Đurđević koja se pohvalila kako pliva s delfinima.



instagram

Pjevačica Maja Šuput je nakon što je odradila stotine i stotine svadbi otišla uživati na Filipine uz svog Nenada gdje će proslaviti godišnjicu otkako su se zaručili. 'Dobrodošli u raj. Filipini', napisala je 39-godišnja pjevačica uz fotografiju te dodala emotikon srca. 2018. će pamtiti kao svojevrsni ringišpil jer je poslovno bila savršena, a privatno je doživjela vrhunce i padove. Na slavlju 39. rođendana slomila desnu nogu, a nedugo nakon toga je preminuo njezin otac, poznati estradni menadžer Boris Šuput.

Linker
19. travanj 2024 00:31