Čestitamo!

‘Malcom‘ više nije tako mali! Nakon tajnog vjenčanja, zvijezda hit serije uskoro će otkriti čari roditeljstva

Prije manje od mjesec dana, glumac Frankie Muniz i njegova supruga Paige Price objavili su sretnu vijest da očekuju prvo dijete, no tada nisu željeli otkriti spol. Ipak, nisu izdržali pa su sada s obožavateljima podijelili da će u njihovu obitelj stići dječak.

Na simpatičnoj fotografiji koju su objavili na Instagramu okruženi su dragim osobama i balonima u obliku riječi "baby boy", odnosno "dječačić', što apsolutno sve govori. Osim spola, otkrili su i da će im se sin pridružiti u ožujku 2021.

Vijest o prinovi par je obznanio na svom YouTube kanalu s porukom: "U posljednje četiri i pol godine Paige i ja zajedno smo iskusili toliko nevjerojatnih stvari. Proputovali smo svijet i doživjeli brojne stvari za koje se pružaju prilike jednom u životu. Iako još uvijek vjerujemo da nas mali trenuci između velikih čine najsretnijima, ništa se ne može usporediti sa slušanjem otkucaja srca vaše bebe ", rekao je Muniz.

Ranije ove godine Muniz i Price ozakonili su svoju četverogodišnju vezu i to na isti datum kada su se upoznali - 21. veljače.

"Svaki trenutak koji se dogodio 21. veljače bio je savršen. Od trenutka kada smo se zajedno probudili i iskočili iz kreveta bodreći jedno drugoga, pomaganje našem organizatoru vjenčanja u posljednjim pripremama pa sve do trenutka kada sam sa svojom najboljom prijateljicom, držeći je čvrsto za ruku, krenuo do oltara, a sve uz naše najbliže prijatelje i obitelj. Sve je bilo kako smo sanjali", otkrio je tada Frankie Muniz za magazin People, dodavši da je uvijek mislio da je kliše kada ljudi kažu da im je njihov dan vjenčanja bio najbolji dan u životu, no njegov je doista i bio. No, možda se predomisli kada prvi put ugleda svoga sina!

Čitajte i:

Tajno vjenčanje zvijezde serije 'Malcom u sredini': 'Uvijek sam mislio da je to takav kliše'

Gloria - 18 godina kasnije: Kako danas izgleda zvijezda serije 'Malcom u sredini'

Nakon što je izgubila nadu, glumica zatrudnjela u poznim godinama: ‘Jednom sam nogom u grobu, sretno mi bilo‘

Linker
19. travanj 2024 05:25