bez njega ne može

Maksimir joj dobro stoji: Leona Paraminski punim plućima uživa u Zagrebu

Poznata glumica Leona Paraminski voli šetnje prirodom, bilo da je riječ o pješačenju po plažama i brdima Kalifornije ili uživanju u zagrebačkom Maksimiru, punom drveća i zelenila. Novom fotografijom na Instagramu razveselila je poznanike.

Kakav je osjećaj iz tople i sunčane Santa Barbare stići u promrzli Zagreb, najbolje zna glumica Leona Paraminski koja se ponovno vratila svom rodnom gradu.

Filmska, kazališna i televizijska glumica, koja već godinama sa suprugom Tinom Komljenovićem živi u Americi, iznenadila je poznanike objavom na Instagramu, kojom je dala do znanja da je - u gradu.

Leona, koja je oduševila u izvedbama u "Prezimiti u Riju" i "Ispod crte", fotografirana je u romantičnom Maksimiru koji je trenutno prepun lišća u pravim jesenskim bojama. Za šetnju prirodom, poznata je glumica odjenula crne tajice i crni kaput, a look je zaokružila udobnim tenisicama i upečatljivom crvenom kapicom.

"Malo Maksimira nikad ne škodi", napisala je i skupila gomilu oduševljenih komentara prijatelja koji nisu znali da je stigla u Hrvatsku, a koji jedva čekaju popiti kavicu s Leonom.

Američki san

Leona Paraminski već četiri godine gradi karijeru u Kaliforniji, gdje osim redovitih odlazaka na audicije, predaje kolegij "Acting for the camera" na Santa Barbara City koledžu.

"Rekla bih da me je obilježila moja prva glavna uloga u filmu "Prezimiti u Riju", kada sam dobila Zlatnu Arenu u Puli za glavnu žensku ulogu i od tada više nisam stala s radom. Ponude su dolazile sa svih strana, toliko sam imala posla da sam nakon nekoliko intenzivnih godina morala uzeti pauzu na neko vrijeme. Jednom sam paralelno radila dvije predstave, u dva različita grada, i uz to još imala i snimanja. Gluma nije rad na traci, nakon nekog vremena treba malo stati i napuniti baterije", izjavila je Leona za Gloriju.

Prije osam godina, Leona i Tin, inženjer elektrotehnike vjenčali su se na intimnoj ceremoniji na karipskom otoku Santa Lucia. Uz mladence, na vjenčanju je bilo samo dvoje svjedoka, a kako je padala kiša zavjete su izmijenili na terasi luksuzne vile Smuggler's nest. No tada ni kiša nije omela veselje zaljubljenog para koji je za vrijeme ceremonije izmijenio prstenje od platine iz Tiffanyja koje im je matičar pružio u školjci - prema staroj karipskoj legendi, kiša na vjenčanju označava dug i sretan brak! Leona se udala u haljini od čipke Borisa Pavlina, a na nogama je imala satenske cipele koje je kupila u Parizu.

Linker
20. travanj 2024 07:40