Još malo

Maja Šuput pokazala kako je uredila carstvo za skori dolazak prinove: ‘Spremni smo za tebe, ljubavi‘

U obitelj poznate hrvatske pjevačice stići će prvo dijete i to u ožujku. Uzbuđeni što čekaju dječaka, već su priredili sve za dolazak bebe. Dječja soba je gotova, a Maja i Nenad odlučili su se za neutralne tonove.

Domaćoj pjevačici Maja Šuput još vrlo malo je ostalo do rođenja prvog djeteta sa suprugom Nenadom Tatarinovim. Tijekom cijele trudnoće Maja je bilo izuzetno aktivna - uspjela je odraditi nekoliko putovanja, među kojima i "babymoon", najavila liniju kupaćih kostima, osmislila luksuzni kutak u jednom od zagrebačkih klubova, a bacila se i na sređivanje dječje sobe.

Čitajte i: Maja Šuput se pohvalila: Slika ultrazvuka otkrila neobičan detalj koji ju je posebno oduševio

Nakon što je otkrila kako se njezin suprug muči sa sastavljanjem krevetića, na Instagramu se pohvalila kako je dječja soba spremna za "useljenje" prinove.

Uz nježne riječi "spremni za tebe, ljubavi", Maja je pokazala u kakvom će carstvu spavati njezin dječak. U skladu s najnovijim trendovima iz "baby svijeta", supružnici su dječju sobu ukrasili neutralnim sivim i bijelim tonovima, plišanim igračkama i crtanim motivima na zidovima.

Čitajte i: Babymoon iz snova: Maja Šuput probudila se u jednom od najljepših hrvatskih resorta

Krevetić je, naravno, luksuzan kao i ostatak Majinog stana, a buduća majka pozirala je na podu sobe u mekanom bijelom kardiganu i Gucci dokoljenkama kakve obožava i zvijezda "Seksa i grada" Sarah Jessica Parker. Iako je riječ samo o dokoljenkama, njihova cijena je prilično paprena za jedan takav komad odjeće - koštaju nešto više od 1100 kuna. Takva cifra za Maju je prava sitnica, jer stalno pokazuje koliko voli luksuzne brendove i uvijek biti u trendu.

Čitajte i: Sva blista: Maja Šuput podijelila novu trudničku fotografiju i otkrila koliko joj još ostaje do poroda

Međutim, nedavno je priznala kako joj problem predstavlja pronaći odjeću za trudnice.

"Do tri i pol mjeseca trudnoće trbuh mi se uopće nije vidio pa sam bila zabrinuta je li sve OK i stalno sam zvala doktora da pitam raste li dijete pa mi je on rekao da je još prerano da se vidi. Ali kad je odjednom krenuo rasti, to je bilo baš rapidno, kao eksplozija. Ne stanem više u odjeću, ne znam ni gdje se trudnice oblače", kazala je Maja u podcastu Ane Radišić te ne dvoji da će maleni nasljednik biti pravi šminker.

Linker
19. travanj 2024 12:34