slatka dilema

Maja Šuput podijelila video čiste sreće: Njenu objavu nije odolio komentirati ni duhoviti Šprajc

Glazbenica Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovom čeka njihovo prvo dijete, a oduševljenje ne skriva. U jednom danu dobila je više od 36 tisuća lajkova na video koji je objavila gdje sa velikim osmijehom promatra svoju prinovu.

"U našu malu, ali obitelj prepunu ljubavi dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željela i samo je još ona nedostajala za naš svemir", napisala je Maja u dirljivoj objavi nakon što je objavila da je trudna. Sa svima je odlučila podijeliti snimku od 19. rujna, a na njoj fascinirano sa suprugom gleda bebu na ekranu ultrazvuk.

"Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu. Kad prvi puta vidiš ovako bebu, osjećaj je neopisiv. Beba udobno sjedi, nismo vidjeli spol. Ovo je bio 12. tjedan... Što mislite je l' cura ili dečko?", napisala je Maja i pitala sve što misle kojeg je beba spola.

Dok su svi vijećali je li curica i dečko, na snimku nitko nije ostao ravnodušan.

"Mislim da će biti ista tata, a lijepa na mamu", stoji između ostalog u komentarima.

Duhovit kao uvijek bio je televizijski voditelj Zoran Šprajc koji nije odolio a da budućoj mami ne otpiše: "Šta je da je Šuput je, vidi se na prvu."

"To je nevjerojatno, kada dođeš u to neko stanje, onda počneš brojiti dane, a kamoli tjedne. Sad su skoro četiri mjeseca i ne mogu ti reći ništa spektakularno, osjećam se identično", priča pjevačica koja još uvijek nema mučnine, ali joj je, priznaje, apetit porastao.

Nenad i Maja upoznali su se 2015. kada je ona boravila u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je Nenad bio generalni direktor. Ubrzo su se i zaljubili te svoju vezu okrznuli brakom 2017. u luksuznoj stanciji Meneghetti za najbliži krug ljudi.

Čitate i:

Reakcija supruga Maje Šuput na njezinu trudnoću bila je potpuno neočekivana: ‘Prvi put sam ovo vidjela‘

Maja Šuput je trudna! Sa suprugom Nenadom dirljivom objavom potvrdila sretnu vijest

Linker
19. travanj 2024 08:18