Nova TV
show opet kreće

Maja Šuput o povratku na male ekrane: 'Malčice sam deblja, no nikoga neće žuljati za oko'

Nakon dvomjesečne stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa, produkcija Nove TV vratila se u zagrebački studio kako bi nastavila sa snimanjem omiljenog zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Povratku na posao se vesele voditelji showa "Tvoje lice zvuči poznato" Frano Ridjan i Maja Šuput. Pjevačica je spremna na svoje nove izove, a kao prava štreberica garderobu i frizure je pomno pripremila unaprijed.

''Naravno da se veselim, nisam mogla dočekati, svaki dan smo se mi koji radimo na projektu dopisivali kad ćemo krenuti dalje sa snimanjem. Zaista je svima nama to sad prioritet i konačno prilika ne samo da se družimo već i da radimo. S obzirom na to da još uvijek ne mogu raditi svoje druge poslove, meni je sad angažman kao voditeljice zapravo ozbiljan put u showbizz, tako da se jako veselim svom nastavku snimanja. Nadam se da nisam izgubila onaj grif koji sam zaradila na početku i nadam se da će sve opet teći kao po špagi. U svakom slučaju, kreacije su spremne, frizure su u dogovoru, ja sam samo malčice deblja, ali pretpostavljam da su i svi ostali, pa nikoga neće žuljati za oko" otkrila je Maja koja nam je otkrila kako joj je bilo u karanteni.

"Muž se bacio na to da postane vrsni kuhar, svaki dan izmišlja što će novo kuhati, to ga baš veseli. Nikad nismo kući i uglavnom se hranimo vani, ovo je potpuno novo iskustvo. Mislim da će do kraja ove izolacije postati zaista nekakav ozbiljan kuhar. Bacila sam se na učenje, a uza sve to, gledamo filmove, uglavnom se debljamo, razmišljamo kako ćemo potrošiti kilograme koji se gomilaju."

Nova TV / PR
Maja Šuput i Frane Ridjan

Povratku na set veseli se osmeročlana ekipa natjecatelja koju čine Mario Valentić, Marko Braić, Lu Jakelić, Lana Klingor Mihić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Fabijan Pavao Medvešek te Marina Orsag, a čije maestralne transformacije željno iščekuje vidjeti stručni žiri Igor Mešin, Nives Celzijus, Indira i Goran Navojec.

S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, sudionici showa i produkcija opet su na okupu i nastavljaju raditi. Nova TV osigurala je sve uvjete kako bi uz pridržavanje svih mjera i standarda neometano nastavila sa snimanjem.

Čitajte i:

Zavirili smo u fotogenične domove poznatih Hrvatica: Bijela boja, minimalizam i luksuz na svakom koraku

Maja Šuput iznenadila što sve ima u luksuznoj kupaonici! Njoj karantena nije tako teška

Maja Šuput u nevoljama zbog koronavirusa: 'Nikad u životu nisam ostala u bolnici pa me to užasava'

Linker
23. travanj 2024 10:04