Dirljiva posveta

Maja Šuput na očev rođendan prekopala obiteljski album i pronašla slike s mnogim poznatim glazbenicima

Otac jedne od naših trenutno najuspješnijih pjevačica radio je kao glazbeni menadžer i družio se s brojnim poznatim pjevačima i pjevačicama, u čast njegova rođendana Šuput je objavila fotografije iz obiteljske arhive koje svjedoče tim veselim trenucima.

Glazbenica i Influencerica Maja Šuput prisjetila se očevog rođendana. Na svom Instagram profilu objavila je očevu sliku iz mladosti, no u InstaStoryjima podijelila je pregršt fotografija njenog oca i naših brojnih poznatih. Prava nostalgija preplavila je tu društvenu mrežu, jer je svojim objavama Maja pratitelje, ali i brojne zvijezde vratila u neka davna vremena.

Glazbeni menadžer Boris Šuput, preminuo je u listopadu 2018. Njegova kći uvijek je isticala koliko joj je značilo radno okruženje njezina oca u odabiru karijere, a to je sada jednostavno i pokazala. Uz brojne fotografije druženja iza pozornice njen pokojni otac bio je dobar s brojnim legendama i imenima s naše glazbene scene.

image
'Davne '98', napisala je Šuput uz fotografiju sa Severinom.
INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

"Davne '98." kratko je napisala Maja uz fotografiju njenog oca i Severine. Zatim je nastavila niz - fotografije Jelene Rozge, Danijele Martinović i Petra Graše, svi oni nasmijani rado poziraju s Borisom.Tih devedesetih i ranih 2000. ti su glazbenici bili mlade snage.

image
Danijela Martinović i Petar Grašo s Borisom Šuputom.
INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT
image
Jelena Rozga i Majin otac Boris.
INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

Družio se Boris i sa starijim legendama - Mate Mišo Kovač, Željko Bebek, Vlado Kalember, Zlatko Pejaković, Jasna Zlokić, Alka Vuica...

image
Mišo Kovač, Željko Bebek i Vlado Kalember također se nalaze u Majinom obiteljskom albumu.
INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT
image
Uspomene s Jasnom Zlokić, Tomislavom Ivčićem i Zlatkom Pejakovićem.
INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

Čitajte i: Najteži dani Maje Šuput: Tihi odlazak oca Borisa

'Danas je tulum'

Prisjetila se i druženja pokojnih glazbenika - Tomislava Ivčića i Dine Dvornika. "Što misliš, je li danas neki tulum gore?", pitala je Maja Ellu Dvornik uz fotografiju njihovih očeva.

image
Dino Dvornik i Boris Šuput
INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT
image
Alka Vuica, Boris Novković i Sandi Cenov također su se družili s Borisom Šuputom.
INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

Kako nam je otkrila Maja, od brojnih označenih glazbenika, za sada joj se javila Minea. "Zahvalila je na predivnoj slici i uspomeni", rekla je Šuput za Gloria.hr.

image
Minea se javila povratno Maji.
INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

Posljednju sliku u nizu, Maja je rezervirala i za najposebniju osobu - mamu - objavivši zajedničku sliku roditelja iz mladosti.

image
'Mama i tata' stoji uz posljednju fotografiju koju je Maja posvetila ocu.
INSTAGRAM/MAJA ŠUPUT

"Sretan rođendan tata. Volimo te, fališ nam i puno mislimo na tebe. Sigurni smo da je danas tamo gore neka luda fešta i da svira par muzika, onako kako ti to voliš. Zato si i narihtao sunce, znam te", napisala je Maja u rođendanskoj čestitci svom ocu.

Linker
18. travanj 2024 20:56