Kraljica popa

Madonni nudili brojne uloge, sada je priznala zbog čega jedino žali: ‘Odbila sam, htjela sam se ubiti‘

Pjevačica je odigrala i mnoge filmske uloge, a kako je otkrila još više ih je i odbila, no žali samo za jednom - nikad si neće oprostiti što je odbila Matrix.

Kraljica popa zadužila je suvremeni svijet glazbe i mode mnogo puta, no Madonna i dalje odolijeva vremenu i ne planira se umiroviti. Glazbenica je gostovala u emisiji "The Tonight Show" s Jimmyjem Fallonom, u sklopu promocije vlastitog dokumentarca, i dok su prve reakcije bile usmjerene na njeno slobodno ponašanje, nakon što se ta prašina slegla u fokus su došle brojne zanimljive informacije koje je Madonna tamo o sebi otkrila.

U svijet filma ušla je 1985. nakon filma "Očajnički tražeći Susan", paralelno je gradila i glazbenu karijeru s mnogim kontroverznim video spotovima, zato su joj redatelji nudili neke kod najvećih holivudskih uloga.

Pogledajte video

Madge 'džentlmenski' nije htjela o tome govoriti kada su filmovi i uloge bili aktualni, nije htjela zasjeniti kolegice koje su u tim filmovima zabljesnule. I uglavnom joj nije žao što je te uloge odbila - sve osim jedne.

Madonni su nudili ulogu žene mačke u legendarnom Batmanu, koju je na kraju dobila Michelle Pfeiffer, odbila je i pojavljivanje u erotskoj drami "Showgirls", no ono zbog čega i danas žali je greška što nije prihvatila ulogu u filmu "Matrix".

Čitajte i: Ponosna mama Madonna: Ovako slavi kraljica popa okružena djecom, prvi puta pokazala je i sina Rocca

Još joj je krivo

"Odbila sam i ulogu u 'Matrixu'. Možete li vjerovati u to? Htjela sam se ubiti", iskrena je Madonna iako nije otkrila o kojoj se točno ulozi radi. Uz Keanua Reevesa koji je zabljesnuo kao Neo, glavnu žensku ulogu Trinity na kraju je dobila Carrie Ann Moss.

Pogledajte video

Film je stekao kultni status i dio je jedne od najuspješnijih trilogija u povijesti kinematografije. Nedavno je snimljen i četvrti nastavak, koji će biti prikazan u prosincu.

"To je jedan od najboljih filmova ikada snimljenih. Mali dio mene žali samo zbog tog momenta u životu", rekla je Madonna. Glazbenica je trenutno posvećena radu na filmu o svom životu koji je sama napisala i režirala. Iako su studiji već pokušali snimiti filmove o životu pop kraljice, nijedan od predloženih nije prihvaćen.

"Razmišljam: 'Zašto bi ti ljudi htjeli snimiti film o mom životu?' U scenariju nema ništa istinito'. Ne postoji nitko na ovoj planeti tko može napisati ili režirati i snimiti film o meni bolje od mene", rekla je Madonna još u rujnu 2020.

Linker
19. travanj 2024 13:21